Dwie licencje PARAGON

Emmers

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
805
Miasto
Hajnówka
Chciałbym przekazać dwie legalne licencje na programy Paragon
paragon_partition.png

1.Paragon Partition Manager 11 Personal Edition - rozbudowany pakiet narzędzi do zarządzania twardymi dyskami/partycjami.W skład pakietu wchodzą BootManager, Partition Manager, Drive Backup, Disk Wiper, Ext2FS oraz Encrypted Disk.
paragon_drive.png

2.Paragon Drive Copy 11 Pro Special Edition narzędzie przeznaczone do tworzenia identycznych kopii całych partycji oraz dysków twardych w komputerze. Utworzona za pomocą tego programu kopia może być przeniesiona na inny komputer.

Licencje są w pełni legalne potwierdzone mailem zwrotnym i nie wykorzystane na żadnym komputerze . Do licencji dodam link do ściągnięcia włąściwych instalatorów programów i do spolszczenia. Warunkiem jest przekonanie mnie w swoim poście , że programy są mu naprawdę potrzebne i będzie umiał je wykorzystać.

pss

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
62
Warunkiem jest przekonanie mnie w swoim poście , że programy są mu naprawdę potrzebne i będzie umiał je wykorzystać.
Jako "zadanie" konkursowe - dosyć osobliwe :hippie
Proszę mnie nie liczyć :francuz

karolos

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Paragon Drive Copy 11 Pro Special Edition jest bardzo przydatnym narzędziem do tworzenia kopi zapasowych.Żaden darmowy program do image backupu nie spełniał moich wymagań(Kervier,Macrium,przywracanie sytemu) a ten soft idealnie je spełnia.Dodatkowym jego plusem jest to że zrobiona nim kopia systemu może być przeniesiona na inny komputer co mi się bardzo przyda gdyż kupuje sobie nowego lapka i łatwo będę mógł na niego przenieść kopie mojego obecnego systemu.Mam nadzieję że cię przekonałem...

ORGANIZAT0R

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
595
Dzięki za konkurs :ok
Programy na pewno komuś sie przydadzą :)
proszę mnie nie liczyć :francuz

Emmers

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
805
Miasto
Hajnówka
karolos napisał:
Paragon Drive Copy 11 Pro Special Edition jest bardzo przydatnym narzędziem do tworzenia kopi zapasowych.Żaden darmowy program do image backupu nie spełniał moich wymagań(Kervier,Macrium,przywracanie sytemu) a ten soft idealnie je spełnia.Dodatkowym jego plusem jest to że zrobiona nim kopia systemu może być przeniesiona na inny komputer co mi się bardzo przyda gdyż kupuje sobie nowego lapka i łatwo będę mógł na niego przenieść kopie mojego obecnego systemu.Mam nadzieję że cię przekonałem...

Przekonałeś mnie. Przesłałem ci w prywatnej wiadomości wszystkie potrzebne linki do pobrania licencji i instalatorów do Drive Copy Pozostała jeszcze druga licencja.

andrzej65

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
16
Paragon Partition Manager to program do wykonywania zaawansowanych i mniej zaawansowanych operacji na dyskach twardych oraz poszczególnych partycjach. Program posiada intuicyjny interfejs bardzo przydatny dla mniej zaawansowanych użytkowników, (jakim jestem ja), którzy za pośrednictwem wygodnych Kreatorów mają całkowitą kontrolę i łatwe użytkowanie programu.
Możliwości, jakie oferuje program, czyli: tworzenie i przywracania kopii zapasowych, partycjonowanie dysków, defragmentacja i optymalizacja oraz zarządzanie rozruchem systemu.
Z pewnością dobrze wykorzystam wyżej wymienione możliwości programu Paragon Partition Manager. :ok

Emmers

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
805
Miasto
Hajnówka
andrzej65 napisał:
Paragon Partition Manager to program do wykonywania zaawansowanych i mniej zaawansowanych operacji na dyskach twardych oraz poszczególnych partycjach. Program posiada intuicyjny interfejs bardzo przydatny dla mniej zaawansowanych użytkowników, (jakim jestem ja), którzy za pośrednictwem wygodnych Kreatorów mają całkowitą kontrolę i łatwe użytkowanie programu.
Możliwości, jakie oferuje program, czyli: tworzenie i przywracania kopii zapasowych, partycjonowanie dysków, defragmentacja i optymalizacja oraz zarządzanie rozruchem systemu.
Z pewnością dobrze wykorzystam wyżej wymienione możliwości programu Paragon Partition Manager. :ok
\Dane rejestracyjne wysłałem , Nie mam już licencji do oddania , przynajmniej nie dla produktów Paragon
Pozdrawiam

andrzej65

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
16
Dzięki Emmers :yahoo

andrzej65

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
16
Licencja na Paragon Partition Manager 11 Personal Edition i owszem legalna :p , lecz już zarejestrowana na Kuba Knight :scratch

//EDIT

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

pss

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
62
Licencja na Paragon Partition Manager 11 Personal Edition i owszem legalna :p , lecz już zarejestrowana na Kuba Knight :scratch
W takim razie pozostaje reset licencji - jednak takiej informacji o numerze się nie publikuje na forum :dziwak

andrzej65

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
16
Przepraszam, jeśli zgrzeszyłem :zawsty następnym razem, jeśli taki będzie !! zgłoszę administratorom :hi

A

Anonymous

andrzej65 napisał:
A czy to aż taki wielki problem :scratch :dziwak

andrzej65

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
16
marsellus napisał:
andrzej65 napisał:
A czy to aż taki wielki problem :scratch :dziwak

Jak dla mnie żaden można zamknąć temat :friends

Emmers

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
805
Miasto
Hajnówka
Jak napisałem ci we wiadomości prywatnej , być może jest to skutek tego ,że program instalowałem na maszynie wirtualnej w celu dopasowania spolszczenia . Wysłałem ci drugi zestaw , napisz czy został przyjęty przez system weryfikacji. Pozdrawiam i przepraszam za nieporozumienie.

Do góry