Dwie licencje PARAGON

andrzej65

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
16
Emmers napisał:
Jak napisałem ci we wiadomości prywatnej , być może jest to skutek tego ,że program instalowałem na maszynie wirtualnej w celu dopasowania spolszczenia . Wysłałem ci drugi zestaw , napisz czy został przyjęty przez system weryfikacji. Pozdrawiam i przepraszam za nieporozumienie.

Taką otrzymałem odpowiedź: „Twój okres rejestracji wygasł“. :friends

Emmers

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
805
Miasto
Hajnówka
Andrzej...Nie zarejestrujesz produktu na swoje nazwisko , bo promocja rozdawania kluczy się skończyła , ale zainstalujesz program i będzie działał bezterminowo , ta licencja na pewno nie była wykorzystana
Gdyby promocja była aktualna to jaki byłby sens przekazywania tobie moich kluczy skoro uzyskałbyś swoje po rejestracji na swój mail...(?)
Nie wiem dlaczego nie chcesz tego zrozumieć i szukasz jakichś furtek? Instalacja jest bardzo prosta, Uruchamiasz instalator wpisujesz w odpowiednie miejsca co trzeba i po ptokach , masz zainstalowane. Nie klikasz w przycisk Registration , bo on przekierowuje cię do strony rejestracji kiedy jeszcze obowiązywała promocja.
a0f41654-ca1d-4bec-82a6-523495e95512_3_Schowek01.bmp

W tym momencie wpisujesz otrzymany ode mnie Produkt Key i kopiujesz Serial Number , klikasz OK i instalujesz dalej. I to jest cały proces autoryzacji.
W rezultacie wysłałem ci już dwa komplety działających kluczy ,a ty dalej szukasz jakichś innych metod rejestracji.

andrzej65

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
16
Dziękuję Emmers za lekcję instalacji programu :dziwak , co do licki teraz wszystko się wyjaśniło. :gwizdek

Można zamknąć temat.

Do góry