Ola nie opuszczaj nas !!
Ze swojej strony chciałem podziękować za wszelką pomoc, porady itd
Mam nadzieję ,że będziesz tu co jakiś czas nas odwiedzać, likwidacja konta oj nie
Pozdrawiam
Olu nie wiem co się stało, bo ostatnio przez natłok obowiązków nie śledziłem na bieżąco forum, ale szkoda żebyś opuściła forum bo byłaś wartościowym członkiem forum PZD.
Z kolei jeśli chodzi o łamanie regulaminu to można wprowadzić karę np: ban na trzy dni. Kara niezbyt duża ale dotkliwa Z tym żeby nie było, że admin czy moderator samowolnie podejmuje decyzję to można utworzyć w dziale dla Fąfli subforum i trzy głosy na tak będą skutkować nałożeniem kary, oczywiście trzeba będzie wskazać post żeby Fąfle mogły podjąć obiektywną decyzję.
Każdy post napisany w tym temacie dał mi wiele do myślenia, ale dał mi również dużo siły żeby się nie poddawać, zrozumiałam, że przez może 2 - 3 osoby nie mogę odejść z forum, które tak lubię, tym bardziej, że jak się utwierdziłam w przekonaniu, że na tym forum jest masa osób dla mnie życzliwych, osób, które bardzo lubię i szkoda byłoby mi się z Wami pożegnać...
Dlatego zostaję na forum i zostaję na nim dzięki Wam, a pewne osoby, zwyczajnie będę omijać szerokim łukiem.
Dziękuję Wam Wszystkim za te posty w tym temacie, aż mi się tak ciepło na serduchu zrobiło
Witaj gościu. Dziękujemy, że przeglądasz nasze forum ale czy wiesz, że zakładając konto możesz w pełni korzystać z dobrodziejstw jakimi są promocje i konkursy. Nie zobaczysz tu też żadnych reklam a rejestracja zajmie Ci tylko chwilę.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.