Dziwna sprawa z DP

A

Anonymous

Hornet- Ty to wiesz, ja to wiem ... ale większość tak to widzi ... taka smutna prawda :-|

al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
12400
Miasto
Somewhere over the rainbow.
A tych przeciętnych użytkowników jest mi szkoda bo administracja DP uszczęśliwia ich na siłę wprowadzaniem menadżerów pobierania, dzięki czemu instalują sobie oprócz danego programu jakieś toolbary Delta, Babylon czy inne dziadostwo. W dodatku tłumaczenie adminów jest niezrozumiałe, że można pobrać poprzez menadżera a można też tradycyjnie bo człowiek postępujący w miarę logicznie jak widzi "Pobierz" to klika i liczy, że pobiera program a nie asystenta. Niedługo trzeba będzie pobierać programy wprost od producentów bo ten proceder z menadżerami stosują też inni.

Tomasz Bielski

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
32
Miasto
Szczecin
DB według mnie niesprawidliwie ma taki prestiż i popularność. W zasadzie tam co mi się jedynie podoba to blogi userów :) i czasami newsy. Aktualizacje ciagle te same.. Mają czytelny interfejs ale mówiąc szczerze mam wrażenie, że te pobieranie plików jest naciągane i możliwe, że podwyższane :p (no ale mogę się mylić) - nie chcę wywołać wojny :).

Ja osobiście przeglądam Softpedie, Neowin, Instalki.pl i Programosy.com. Każda z nich ma wady i zalety.

A

Anonymous

al_arsen napisał:
marsellus napisał:
DP opiniotwórcze, dobre :dziwak
Ta strona to zawsze było siedlsko niedowartościowanych gówniarzy i innych trudnych przypadków. No może z małymi wyjątkami :szydera

Słuszna uwaga, DP nigdy nie uważałem za opiniotwórcze, raczej tylko za bazę programów. O DP jest nawet ciekawy artykuł w Nonsensopedii:

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
hehe właśnie przeczytałem artykuł z linka...dobre :)

Do góry