Dziwny problem z interfejsem programów

daniel

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
4
Witam, dzis przeinstalowywałem system windows 7 enterprise i na kilku programach wystepuje problem jak gdyby niepełnej zawartości interfejsu. Dotyczy to miedzy innymi tuneup, skypa i chyba jeszcze 2 innych programów. Co to moze być? Dodaje link jak wyglada tuneup2011 po otwarciu

G0iQj.jpg

daniel

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
4
hmm nie wiem, sciagly sie z aktualizacji windows update ale zerkne zaraz czy sa inne

To chyba nie wina karty fraficznej, przeinstalowałem i nic :pala chyba coś przy instalowaniu systemu sie popieprzyło ehhh

Emmers

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
805
Miasto
Hajnówka
Widzę ,że masz tune UP, uruchom Repair Center i zaznacz wszystkie opcje naprawy związane z wyświetlaniem interfejsu, zastosuj i zrestartuj komputer. Lepszy byłby Wndows 7Manager, który ma podobny moduł ale myślę że Tune UP, również naprawi problem. Są to problemy związane z rejestracją niektórych bibliotek systemowych odpowiedzialnych za interfejs Windows , Tune UP zarejestruje je ponownie i powinno być OK.

daniel

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
4
Ehh dalej nic nie pomaga, wszystkie opcje naprawy w windows7 manager i tuneup wykorzystane, to przypomina działanie podonbe do adblocka ale przecież nie mam nic takiego na programy, jedynie siedzi w przegladarkach :mad:

Emmers

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
805
Miasto
Hajnówka
Utwórz nowe konto użytkownika, choćby chwilowo i sprawdź czy na nowym będzie tak samo...

senior38

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
238
Miasto
Świętokrzyskie
Ja miałem podobny problem i też uzywam tuneup.Problem rozwiązał mi Advanced System Care 5 był w promocji.Po pełnej optymalizacji tym programem wszystko wróciło do normy.Proszę spróbować nie zaszkodzi.

Do góry