- Reakcje/Polubienia
- 58
Ten temacik, to jednocześnie prośba o rekomendację jakiegoś dobrej,pewnej usługi VPN, jak i pytanie o wyjaśnienie pewnego zdarzenia jakie miałem niedawno z udziałem CyberGhost. CG promo zainstalowałem ponad pół roku temu z PCFormatu (licencja właśnie na tyle). Od początku nie miałem zamiaru korzystać z VPN-u,gdy wchodziłem na strony banku,czy portfela międzynarodowego, no ale przez zapomnienie zdarzyło się to kilkunastokrotnie. Na wielojęzycznej stronie tego portfela od początku miałem ustawiony język polski, a jakiś miesiąc temu wchodzę na swoje konto i strona jest po rumuńsku :ireful Oczywiście w te pędy zmieniłem hasło. Trochę się spietrałem, bo wiedziałem (raz korzystałem z ich supportu), że siedzibą CyberGhost (w każdym razie tam jest główny serwis) jest Bukareszt. Tak do końca sam nie wiem czy to miało jakiś związek, ale strzeżonego... itd.itp. Ciekawiłaby mnie opinia kogoś z Was, kto zna się tych sprawach. Na przyszłość dobrze byłoby wiedzieć, czy to mogło być jakieś przygotowanie do włamu.
Tamte promo się skończyło. Mam jeszcze dogorywające promo (też na 0,5 roku) z KŚ - SecurityKiss i zastanawiam się nad czymś sensownym. Ciekawy też jestem, bo dopiero od niedawna śledzę promocje programów w necie, czy pojawiały się w przeszłości programy VPN na stronach promocyjnych ??
Tamte promo się skończyło. Mam jeszcze dogorywające promo (też na 0,5 roku) z KŚ - SecurityKiss i zastanawiam się nad czymś sensownym. Ciekawy też jestem, bo dopiero od niedawna śledzę promocje programów w necie, czy pojawiały się w przeszłości programy VPN na stronach promocyjnych ??