E-papierosy ustawa 2016

A

Anonymous

Witam wszystkich forumowiczów !! Tak jak w temacie, co o tym sądzicie i czy jesteście w temacie? Jeżeli tak jestem ciekaw waszych opinii na ten temat.Dla tych, którzy nie do końca są w temacie a chcieli by coś wiedzieć zamieszczę parę linków do artykułów na ten temat.Zapraszam do dyskusji.

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Jeżeli ktoś chce wziąć udział w petycji.

:francuz

A

Anonymous

Drogie Dziecko...Mroczne Dziecko-e-fajeczki ryją Ci płuca tak samo jak zwykły tytoń...ale wszak trzeba na coś w końcu umrzeć więc za bardzo się nie przejmuj :)

A

Anonymous

Hornet napisał:
Drogie Dziecko...Mroczne Dziecko-e-fajeczki ryją Ci płuca tak samo jak zwykły tytoń...ale wszak trzeba na coś w końcu umrzeć więc za bardzo się nie przejmuj :)

Z pewnością nie tak samo :guma .

A

Anonymous

Jako że sam skutecznie się pozbyłem tego nałogu i to bez jakiś śmiesznych wspomagaczy jestem jak najbardziej za tępieniem i takich fajek :dziękuję

Hefajstos

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
634
Miasto
okolice internetu
A ja popieram ustawę. Sam nie palę i jestem przeciw "śmierdzielom" w każdym miejscu i każdej postaci.

A

Anonymous

Dusiek napisał:

Jako że sam skutecznie się pozbyłem tego nałogu i to bez jakiś śmiesznych wspomagaczy jestem jak najbardziej za tępieniem i takich fajek :dziękuję

No tak, wiadomka !! Przecież po co zostawić zdrowszy(nie koniecznie tańszy) zamiennik tradycyjnych papierosów, gdzie w zwykłym papierosie jest ok 3000 szkodliwych substancji, a w olejku(liqidzie) do takiego epapierosa ok 10 :ok

al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
12627
Miasto
Somewhere over the rainbow.
tur_34.jpeg

A

Anonymous

TajnyAgent napisał:
A ja popieram ustawę. Sam nie palę i jestem przeciw "śmierdzielom" w każdym miejscu i każdej postaci.

Przebywałeś, kiedyś w towarzystwie osoby palącej e-papierosa? Jeżeli tak to wiesz, że jedyny zapach to ten, który jest z liqidu.Czyli pewnie jakieś owocówki typu pomarańcza,guma balonowa, czy herbata.To jakby ktoś pił mocno pachnący napój lub jadł coś o intensywniejszym zapachu.Więc, gdzie tutaj są "śmierdziele" ?? Chyba pomyliłeś z paleniem tradycyjnych papierosów.Pozdrawiam :hippie

A

Anonymous

TajnyAgent napisał:
Sam nie palę i jestem przeciw "śmierdzielom" w każdym miejscu i każdej postaci.
Wake up Budimex ! Wiesz jakie Kosmiczne Świnki jarają fajki ?? Daj pan spokój...

al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
12627
Miasto
Mroczne Dziecko nie gadaj o ilości substancji i zapachach bo już chyba za stary jestem żeby w to uwierzyć. Mów prosto - ile ten biznes jest warty i ile na tym stracisz (Ty, ktoś z rodziny albo znajomy) jak ustawa wejdzie w życie. Tylko mi nie pisz o utracie wolności albo swobód obywatelskich bo w domu możesz sobie palić co chcesz.

A

Anonymous

al_arsen napisał:
Mroczne Dziecko nie gadaj o ilości substancji i zapachach bo już chyba za stary jestem żeby w to uwierzyć. Mów prosto - ile ten biznes jest warty i ile na tym stracisz (Ty, ktoś z rodziny albo znajomy) jak ustawa wejdzie w życie. T

Biznes? Waty w luj za niedługo raczej przebije koncerny tytoniowe.Ile ja strace? Sporo niezły dorobek z tego miałem, no ale cóż.
ylko mi nie pisz o utracie wolności albo swobód obywatelskich bo w domu możesz sobie palić co chcesz.
= Jeżeli, ktoś chce cię pozbawić lub uniemożliwić zdrowszej alternatywy dla tradycyjnych papierosów czym nazwiesz? :hippie Pozdrawiam :francuz

alchemia

Wygadany
Reakcje/Polubienia
14
Zdrowsza trucizna dalej pozostaje trucizną.

Czy jeżeli zamiast gazrurką miałbyś dostać bambusem w głowę uznałbyś to za pieszczotę?

al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
12627
Miasto
Mroczne Dziecko napisał:
Biznes? Waty w luj za niedługo raczej przebije koncerny tytoniowe.Ile ja strace? Sporo niezły dorobek z tego miałem, no ale cóż.
ylko mi nie pisz o utracie wolności albo swobód obywatelskich bo w domu możesz sobie palić co chcesz.
= Jeżeli, ktoś chce cię pozbawić lub uniemożliwić zdrowszej alternatywy dla tradycyjnych papierosów czym nazwiesz? :hippie Pozdrawiam :francuz

Jeśli szukam zdrowszej alternatywy dla papierosa to sobie kupuję rurkę z kremem a nie innego papierosa.

Do góry