Easeus Partition Master Pro 9.1.1 za darmo !

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30331
Miasto
Trololololo
EaseUS Partition Master 9 Professional Edition – to bardzo proste w obsłudze i jedno z najlepszych narzędzi przeznaczonych do tworzenia i zarządzania partycjami naszego dysku twardego.
Aplikacja pozwala między innymi na :
- zmianę rozmiaru partycji,
- kopiowanie partycji,
- kopiowanie dysków,
- tworzenie, usuwanie i formatowanie partycji,
- ukrywanie partycji

- podgląd właściwości dysków i partycji

- ustawianie aktywnej partycji,

- przywracanie przypadkowo skasowanych partycji (a także pojedynczych plików )

- Wsparcie dysków twardych od 2 GB do 4 TB.

- Konwersję dysku dynamicznego na dysk podstawowy ( wszystkie dane chronione ).

- Rozszerzenie partycji systemowej w celu maksymalizacji wydajności komputera.

- Tworzenie bootowalnej (rozruchowej) płytę CD / DVD w przypadku uszkodzenia sektora rozruchowego systemu.

- Naprawa MBR, wyszukiwanie i naprawa Bad Sectorów,

- Defragmentacja dysków

Partition Manager – Narzędzie do lepszego zarządzania twardym dyskiem i maksymalizacji wydajności komputera.
Copy Wizard – tworzenia kopii partycji lub całego dysku twardego , migracja do innego bez ponownej instalacji systemu Windows.

Partition Recovery Wizard – pozwala odzyskać uszkodzone czy przypadkowo skasowane partycje z danymi.

EaseUS Partition Master 9 Professional Edition wyświetla zmiany na dysku najpierw w formie wirtualnej, a dopiero po zatwierdzeniu przez użytkownika dokonuje zmian.Program obsługuje systemy 32 i 64 bitowe ( Windows 2000/ XP/ Vista/ Windows 7/ Windows 8 ).
http://programyzadarmo.net.pl/easeus-partition-master-pro-9-1-1-za-darmo/

Emmers

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
805
Miasto
Hajnówka
epm.jpg

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
Bardzo bym prosił o sprawdzenie i napisanie tutaj czy instalator instaluje prawidłowo program na systemach 64 bit oraz Vista i Windows 7. Nie mam możliwości sprawdzenia.

rafalp86

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
459
Na Windows 7 x64 wyskakuje błąd pod koniec instalacji. Nie można uruchomić pliku "setupempdrv03.exe"

Areopagita

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
15
Miasto
różne
rafalp86 napisał:
Na Windows 7 x64 wyskakuje błąd pod koniec instalacji. Nie można uruchomić pliku "setupempdrv03.exe"

Identycznie na windows 8 x64. Program się jednak zainstalował, nie pokazuje infomacji, że to wersja trial - jak było w przypadku bukinizera. Chce wykonywać operacje - jednak nie próbowałem tego, bo wymaga restartu, a i nie mam za bardzo co zmieniać :).

FARMER

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
4
Miasto
Piernikowo
Vista 32 bity działa

Emmers

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
805
Miasto
Hajnówka
Areopagita napisał:
rafalp86 napisał:

Identycznie na windows 8 x64. Program się jednak zainstalował, nie pokazuje infomacji, że to wersja trial - jak było w przypadku bukinizera. Chce wykonywać operacje - jednak nie próbowałem tego, bo wymaga restartu, a i nie mam za bardzo co zmieniać :).
Nie pokazuje informacji , że to trial bo jest to pełna wersja pro z Giveaway of the Day, miałem jednak mały problem podczas odtworzenia instalatora z kodem informacji jakie sterowniki mają się zainstalować w każdym z istniejących systemów. Niestety jak się pracuje na przestarzałym sprzęcie to nie wszystko można sprawdzić praktycznie.
Postaram się jednak poprawić te błędy, właściwie tylko kosmetyczne zmiany. Nowy instalator zostanie zamieniony z istniejącym link ten sam. (przez kilka minut plik będzie niedostępny).

Tomek-T-M-F

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Olsztyn
Witam, zainstalowałem instalke od Emmers/a i zainstalowała sie normalnie bez żadnych błędów na windows 7 x64 home premium.

Do góry