East-Tec Eraser 2011

destry5

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
skonczylo sie na gratulacjach , nigdy nie odpowiedzial na pytanie o klucz ktory nie otrzymalem chodz wyslalem mu swoje dane:

"Stefan Fintea" <stefan@softpedia.com>;
Temat: Re: Congrats, you won an East-Tec Eraser 2011 license in the Softpedia giveaway!

kciuk w dol za takie zachowanie

sPeRaCz

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
23
destry5 napisał:
skonczylo sie na gratulacjach , nigdy nie odpowiedzial na pytanie o klucz ktory nie otrzymalem chodz wyslalem mu swoje dane:

"Stefan Fintea" <stefan@softpedia.com>;
Temat: Re: Congrats, you won an East-Tec Eraser 2011 license in the Softpedia giveaway!

kciuk w dol za takie zachowanie

Napisz jeszcze raz maila do P. Stefan Fintea uzasadniając iż poprawne dane do otrzymania licencji wysłałeś w ciągu 48h od momentu otrzymania maila z "gratulacjami o wygranej (tak jak było w regulaminie tego konkursu). Po kilku dniach otrzymałem takie info (już od supportu EAST):

"Temat:
Your free license of East-Tec Eraser 2011
Nadawca:
"EAST Technologies Support" <support@east-tec.com>
Data:
2011-06-22 16:53
Adresat:
imię.nazwisko@gg.pl

Dear sPeRaCz,

Thank you for participating in the Softpedia contest and congratulations for winning a free license of East-Tec Eraser 2011. You can find below the download link and license key. Please enter the name and license key using copy and paste to avoid typing errors:

Download link:
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Name: Imię Nazwisko
Key: 1111-1111-1111-1111-1111-1111-1111-1111-1111-1111

For more information about East-Tec Eraser 2011 and to contact us please visit our website at

Best regards,
George Pecherle
EAST Technologies Support
"

Upominaj się o swoje... wkońcu Softpedia to porządny serwis [ale to już moje prywatne zdanie]

destry5

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
raz mu napisalem, nie odpowiedzial mi, mam pisac jeszcze raz, ze odpowiedzialem w ciagu 48 h podajac swoje imie i nazwisko i nic nie otrzymalem?

sPeRaCz

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
23
destry5 napisał:
raz mu napisalem, nie odpowiedzial mi, mam pisac jeszcze raz, ze odpowiedzialem w ciagu 48 h podajac swoje imie i nazwisko i nic nie otrzymalem?

Napisz mu, że napisałeś w regulaminowym czasie maila z danymi do rejestracji i do tej pory nie otrzymałeś klucza licencyjnego. W moim przypadku to zaskutkowało i po kilku dniach otrzymałem klucz.

A gdy to niezaskutkuje chętnie Ci odstąpię swoją licencję (tylko jak zapewne wiesz jest ona imienna, o ile Ci to nie przeszkadza)

destry5

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
nawet mi nie odpowiedzial pan Stefan Fintea , pierwszy raz z czyms takim sie spotykam. Mogl napsac przykro mi cos tam..ale brak reakcji na maile to ignorancja.

sPeRaCz

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
23
destry5 napisał:
nawet mi nie odpowiedzial pan Stefan Fintea , pierwszy raz z czyms takim sie spotykam. Mogl napsac przykro mi cos tam..ale brak reakcji na maile to ignorancja.

To w takim razie skoro tak bardzo zależy Ci na tym programie mogę oddać Ci swoją licencję (jest imienna). W tej sprawie napisz na PM.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30581
Miasto
Trololololo
destry5 napisał:

Obstawiam że mail twój przechwycił filtr antyspamowy, żebyś ty wiedział ile ja razy czasem muszę się nawymyślać aby taki filtr w balona zrobić :D

Do góry