Zaloguj
lub
Zarejestruj się
aby zobaczyć!
Startuje się w grupie. Jeśli grupa jest liczniejsza niż 10 osób - ze względów bezpieczeństwa na drogach uczęszczanych przez samochody grupy są dzielone tak, żeby nie przekraczały 10 osób. W lasach i na drogach polnych zasada ograniczenia do 10 nie obowiązuje. Z tego co oglądałem na yt grupy się często dzielą na mniejsze - kwestia kto jakie ma tempo - nikt na nikogo szczególnie nie czeka - taka zasada, żeby przeżyć to teoretycznie samemu - praktycznie ktoś za Tobą i przed Tobą na pewno będzieOXYGEN THIEF napisał:Klawe, jeśli jak dobrze przeczytałem idzie się samemu a nie grupą.
Coś jak marsz białego kepi tylko w wersji mini, mini, mini, miniNocą - w trudnych warunkach atmosferycznych - ekstremalna droga - 40-50-60 km pieszo
No i OK.Tylko chyba raczej w temacie "Osobliwości" jego miejsceWstawiam jako ciekawostkę.
Można przetransferować zatem. Nie zastanawiałem się szczególnie gdzie temat założyć. Moderatora albo administratora proszę uwzględnić propozycję, jeśli komuś przeszkadza jako osobny wątekHefajstos napisał:No i OK.Tylko chyba raczej w temacie "Osobliwości" jego miejsce
W sumie, mnie teżmarsellusaliveinНиш napisał:Fajne, poszedłbym, ale mi się nie chce