Ekstremalna Droga Krzyżowa

artoor

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Częstochowa
:mistrzunio Ekstremalna Droga Krzyżowa - pomysł, jak i jego realizacja sięga kilka lat wstecz. Nie ogranicza się do miast w Polsce, ale również poza jej granicami. Nie tylko dla wierzących - dla każdego. Wymiar szczególny (dla mnie) ma w Wielkim Poście. Wstawiam jako ciekawostkę. Nie interesuje mnie, czy ktoś jest wierzący, czy nie - więc proszę nie spamować. To jest Twoja indywidualna sprawa, czy Cię on zainteresuje. Sam myślę, że musi to być niesamowite przeżycie. Nocą - w trudnych warunkach atmosferycznych - ekstremalna droga - 40-50-60 km pieszo. W milczeniu. Bez wsparcia z "zewnątrz". Więcej informacji:

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30628
Miasto
Trololololo
Klawe, jeśli jak dobrze przeczytałem idzie się samemu a nie grupą.

artoor

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Częstochowa
OXYGEN THIEF napisał:
Klawe, jeśli jak dobrze przeczytałem idzie się samemu a nie grupą.
Startuje się w grupie. Jeśli grupa jest liczniejsza niż 10 osób - ze względów bezpieczeństwa na drogach uczęszczanych przez samochody grupy są dzielone tak, żeby nie przekraczały 10 osób. W lasach i na drogach polnych zasada ograniczenia do 10 nie obowiązuje. Z tego co oglądałem na yt grupy się często dzielą na mniejsze - kwestia kto jakie ma tempo - nikt na nikogo szczególnie nie czeka - taka zasada, żeby przeżyć to teoretycznie samemu - praktycznie ktoś za Tobą i przed Tobą na pewno będzie :) Generalnie jak się coś stanie - jesteś zdany na siebie...
W marcu będę wiedział więcej, jak wrócę - będzie to mój pierwszy raz :zawsty

remool

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
71
Nocą - w trudnych warunkach atmosferycznych - ekstremalna droga - 40-50-60 km pieszo
Coś jak marsz białego kepi tylko w wersji mini, mini, mini, mini :yhy..... ale ogólnie ciekawa sprawa

Hefajstos

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
634
Miasto
okolice internetu

artoor

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Częstochowa
Hefajstos napisał:
No i OK.Tylko chyba raczej w temacie "Osobliwości" jego miejsce
Można przetransferować zatem. Nie zastanawiałem się szczególnie gdzie temat założyć. Moderatora albo administratora proszę uwzględnić propozycję, jeśli komuś przeszkadza jako osobny wątek :)

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30628
Miasto
Trololololo
Zostaje tak jak jest.

marsellusaliveinНиш

Bardzo aktywny
Fąfel