Elementarne niezrozumienie- przyczyną powstawania konfliktów

Status
Zamknięty.

kamil10506

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Suweren dał Ci dożywotniego bana, tylko i wyłącznie za to, że jesteś, jak to siebie nazywasz, człowiekiem renesansu? Dobre ;)

Marsellus, sorki, zedytuje ten post o wynik, kiedy pojawi sie nastepna paczka :)

A

Anonymous

Re: Przetestuj swoje programy zabezpieczające !

kamil10506 napisał:
Suweren dał Ci dożywotniego bana, tylko i wyłącznie za to, że jesteś, jak to siebie nazywasz, człowiekiem renesansu? Dobre

?? ?? ?? Kamilek-czy Ty za bardzo nie przemęczasz się w gimnazjum ? Bo to mi wygląda na oznaki : maligny
Mam na SG konto od roku :p i Twój suweren nie obdarował mnie nigdy nie tylko żadnym : banem ale nawet malutkim : warnem,dlatego jak piszesz na takim Pro-Forum jak PZD to wyobraź sobie,że jesteś w gimnazjum na lekcji języka polskiego-precyzując-skup się Chłopcze !!
Jak to się mówi u nas na SG :szydera głupoty można wypisywać na forach : "mało opiniotwórczych i śmieciowych" a na PZD zawsze dbamy o odpowiednie standardy.
Ale nie przejmuj się zbytnio :) - błądzić to rzecz ludzka.

BTW.Przepraszam Marsellusie,ewentualnie proszę o zamieszczenie mojego sprostowania
w temacie : Pogadanki >Elementarne-niezrozumienie-najczęstszą przyczyną powstawania konfliktów :dziękuję

kamil10506

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Re: Elementarne niezrozumienie- przyczyną powstawania konfli

No nie powiem, ciekawa i wiarygodna nazwa tematu

[advthumb]http://blastmagazine.com/wp-content/uploads/2011/02/facepalm.jpg[/advthumb]

Status
Zamknięty.
Do góry