Emsisoft Anti-Malware 4 klucze 1 rok

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29936
Miasto
Trololololo
nie, nie dostałem dodatkowych dni, więc z tego powodu nie mogę wysłać 1-letniego, chciałem zaoferować klucz emsisoft przeciwko aktywacji mojego linku polecającego, użytkownicy nie grają w tę grę.
jest tak wiele możliwości
:zgon
ok, rozumiem :bea

VICTORY

Świeżak
Reakcje/Polubienia
43
dla tych, którzy chcą dostać jedną licencję 1 rok emsisoft anti-malware, postępuj zgodnie z moimi instrukcjami, nic prostszego, wyślij mi zapytanie w prywatnej wiadomości. Podam ci procedurę do naśladowania.
:gwizdek

VICTORY

Świeżak
Reakcje/Polubienia
43
aby pokazać moje dobre słowo, oto kluczowy 1 rok emsisoft, który będzie następny.
wyślij mi prywatną wiadomość w MP

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

:zaciesz

Ostatnio edytowane przez moderatora:

VICTORY

Świeżak
Reakcje/Polubienia
43
Wciąż pozostawiam wam szansę dla tych, którzy chcieliby dostać kluczowy 1 rok emsisoft, ostatnia szansa do 5/01/2018, kiedy będzie za późno!
Wciąż pozostawiam wam szansę dla tych, którzy chcieliby dostać kluczowy 1 rok emsisoft, ostatnia szansa do 5/01/2018, kiedy będzie za późno!
wyślij mi zapytanie w prywatnej wiadomości, klucze są unikalne dla każdego użytkownika, postępuj zgodnie z instrukcjami!
:kwiczy2

rene1983

Wygadany
Reakcje/Polubienia
5
Nikt się zgłosi moim zdanie więcej.Nikt z tych osób cię nie oszukuje skoro nie dostałeś tych dni do teraz to już nie dostaniesz je, jest jakaś ku temu przyczyna.Lepiej zrobił byś jak byś te licencję im wysłał skoro jest czas tylko do 05.01

Elvis

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
851
Coś mi się przypomina, że do 05.02 trzeba aktywować.
Edit:
W mailu pisze, żeby aktywować w ciągu dwóch miesięcy ale jak zalogowałem się na konto Emsi to okazuje się, że licencja już jest aktywowana :scratch

Ostatnia edycja:

yzrej

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
58
Wielkie dzięki za licencję.
Pozdrawiam serdecznie.
yzrej

Do góry