Emsisoft Anti Malware - Giveaway

Ponury Rumcajs

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
81
Miasto
Rzacholecki Las :D
Emsisoft Anti Malware - Giveaway

Jeśli jeszcze moderatorzy zaakceptują konkursowe posty to jest szansa na zdobycie legalnej rocznej licencji na Emsisoft Anti Malware. Więcej info na:

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Radzę się pośpieszyć, do rozdania jest 300 licek. Widocznych konkursowych postów jest 106. Konkurs jest do dzisiaj :D
Moderatorzy pewnie zaakceptują nowe, warto spróbować!

Pozdrawiam.

pss

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
62
Pisząc tego posta widzę na stronie:
Current time: 07-10-2011, 11:39 AM ;) więc jeszcze troszkę czasu do północy jest :D
Jest obecnie 109 postów - dwa Jacka to mamy 107 więc pewnie aż 193 licki nie znajdą właściciela na razie.

1qaz

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
89
Licencje są już na PW - przynajmniej ja miałem :D Dziwie się, że tylko ok 110 osób brało udział :?

pss

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
62
Ja co prawda wczoraj dostałem kod, jednak zauważyć trzeba jaką ilość wiadomości musi rozesłać ;)
W każdym bądź razie kody są wysyłane na PM, w moim przypadku tak właśnie było.

Ponury Rumcajs

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
81
Miasto
Rzacholecki Las :D
Mają trochę tego do rozesłania :) Poczekam cierpliwie na swoją kolej :D A jak kodzik nie dojdzie to najwyżej się potestuje coś czego jeszcze nie używałem... Może pakiet Comodo, bo zaporę właśnie używam i przyznam, że mają całkiem niezłą. Skaner może nie w czołówce (albo i w czołówce :)) ale pewnie mieści się w normie.

terieron

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
7
Czy można łączyć już aktywowany kod licencji EAM(do końca ok.1/2 roku) z kodem z powyższej promocji przedłużając subskrybcje?

Naits

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
10
sprawdzałem, nie można wydłużyć obecnej licencji
możesz stworzyć sobie drugą do tego samego konta

terieron

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
7
Dzieki Naits za sprawdzenie.
No to sprytnie.Jeżeli jest jeszcze wykupione,załóżmy 6 m-cy subskrybcji a chcę aktywować wersję z promocji,co muszę zrobić do 10 Sierpnia to w powietrze idzie troche miesięcy...
wu5n9j.gif

(Malwertips Promo-The license key is for 1 year and can be activated by August 10th, 2011 ).
No cóż darowanemu koniowi w zęby się nie patrzy...

Naits

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
10
jeśli ją aktywujesz to zawsze będziesz miał te pół roku więcej po skończeniu się tej poprzedniej
wydłużających jeszcze się nie spotkałem by takie dawali, możliwe że to są tylko w opcji płatnej
nic by im to nie zaszkodziło jeśli by zrobili jak np. Zemana, nie ważne ile kluczy wpiszesz zawsze będzie do roku

Do góry