Emsisoft Online Armor Premium !! KONKURS !! GIVEAWAY !!

Status
Zamknięty.

Naits

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
6
boxshot_oa_193x250.png

!!KONKURS!! !!GIVEAWAY!!

Do wygrania są 3 roczne licencje do programu Online Armor Premium Firewall
Three 1-Year licenses for Online Armor Premium Firewall

Zasady :

Proszę napisać komentarz dlaczego chciałbyś wygrać program Online Armor Firewall Premium
Komentarze głupie, bezsensowne, lub uznane za niepotrzebne będą usuwane.
Konkurs zakończy się 23.10.2010
Licencje zostaną rozlosowane za pomocą random.org.

Rules :

Please write a comment why would you like to win Online Armor Firewall Premium
Every stupid post or spam will be immediately deleted.
Comments only in Polish or English.
The giveaway ends on 23.10.2010
Winners will be selected randomly by random.org.

!!POWODZENIA/GOOD LUCK !!

Opis/Review
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

boniaszek

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Częstochowa
Wiele razy miałem tak, że do mojego komputera przedostawało się złośliwe oprogramowanie , bądź jakiś "kolega" któremu się nudzi. Żaden program nie wykonywał tak zadania jak online armor. Niestety to tylko wersja free. kolega ma wersję pro i jest z niej zadowolony. Uważam , że jest to najlepszy program na polskim rynku i warto go mieć i dlatego chciałbym roczną licencje ;)

andyet

Świeżak
Reakcje/Polubienia
1
Świetny firewall z bardzo dobrym hipsem. Bardzo dużo funkcji pozwalających ochronić nasz komputer przed złośliwym oprogramowaniem.

sebastian1988

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Dlaczego to ja mam otrzyma licencje?

Jakiś rok temu.... może ciut wiecej, ktos ..... nie znam tej osoby naturalnie:) Przejął władz absolutną nad moim PC. . . . . . . WIecie jak to jest troche " gorących stron" itp. sie odwiedza:p I musialem jakis syf złapac.. . . . . . . .Generalnie nic nie moglem zrobic na kompie, ekran migal , naciskam lewy od myszki, wiciska sie enter:p w sumie rewolucja:) Braciak sie smiał że Windows jest w pełni formy:) Ale co zrobiłem potem, wiadomo ...... zerowanie dysku..... 2tb , prawie 7 dni:p Niezle co? Instalka od nowa:) od tego dnia testuje , srednio co jakis czas mam inny antywirus , osobno zapora...... , faktycznie jakies polroku temu wpadlem na Online Armor Firewall .....free:) niezwykle leciutka zaporka:p łatwa w konfiguracji, zero problemów........ bym szczerze zakupił licencje ,ale biedny student , zyjący na kredyt ..... tak dobrze nie ma:) Dopisuje sie do chetnych na licencje . Może uda sie i wygram:) Wreszcie może, pozdrawiam wszystkich

FARMER

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
4
Miasto
Piernikowo
jedna z najlepszych zapór z ,którymi miałem do czynienia.posiada trzy tryby pracy standardowy .zaawansowany i banking ,z którego często korzystam podczas odwiedzania mojego banku w internecie. nawet gdy jest wyłączony broni nieznanym aplikacją dostępu do komputera.do tego dochodzi piaskownica ,w której uruchamiamy przeglądarki jak i programy do których nie mamy zaufania.możemy go również przełączyć w tryb uczenia i wtedy praktycznie podejmuje decyzje za nas.mimo angielskiego interfejsu obsługa programu nie stwarza żadnych problemów.polecam go wszystkim.niedługo mi się kończy licencja i warto by mieć na kolejny rok tą zaporę. ;)

Vegito

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Hi..:)
Thanks for the giveaway. Please count me in. Why I would like to win Emsisoft Online Armor Premium Firewall? Currently I use Avira Antivir Personal. Combination of the firewall from Emsisoft Online Armor Premium and the antivirus from Avira would be great to my PC security protection.
Cheers,
Vegito

rafal281979

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
swietny firewall,skuteczny nie męczy użytkownika pytaniami (alertami) bardzo dobry firewal do ochrony naszego pc

Leszek55

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
272
Witam,
Trudno pisać tu coś nowego i tak błyskotliwego by przebić się do grona zwycięzców ,a wszystko to dlatego, bo program ten to lider wśród firewalli ! Dlatego "walka" o licencję będzie olbrzymia.... może niewielką przeszkodą co dla niektórych jest brak polonizacji ale gdyby "puścić" wizarda to program ustawienia defaultowe ma już prawie dobre :) ale.... Generalnie dla mnie to progs_ No.1 no i nieskromnie napiszę że byłbym :szok ! No ale to pozostawiam wiatrom nadziei...program dla 99,9% ( nie ma progsa o 100% skuteczności-niestety) jednak wymaga na początku popracowania przez jakiś czas nad nim bo default jak już wspomniałem, potem już nie wystarczy. Możliwości indywidualnych ustawień reguł i zachowań sądzę że największe jakie idzie spotkać w firewallach i znowu co niektórym to będzie przeszkadzać ale dla znawców tematu sam miód! Pozdrawiam walczących i dzięki adminowi za wystawienie tego programu ! Pzdr.

Ircus

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
53113
Skuteczny firewall ,można napisać z czystym sumieniem że najlepszy, miałem już okazję testować ten program ,ale się licencja skończyła nie miałem żadnych problemów z kompem , dla tego chciałbym wygrać Online Armor Premium Firewall

Ponury Rumcajs

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
81
Miasto
Rzacholecki Las :D
Emsisoft Online Armor Premium jest bardzo dobrym firewallem, który miałem już przyjemność testować. Nie używam na razie pakietów Internet Security i nie zanosi się na zmiany w tej kwestii. Program ten wspaniale by mi pasował i współgrał razem z Emsisoft Anti-Malware 5 zapewniając ochronę danych, ochronę podczas przeglądania internetu oraz bezpieczeństwo na bardzo wysokim poziomie. Kontrola ruchu sieciowego jest bardzo ważna, ważne są odpowiednio utworzone reguły aplikacji oraz możliwość wygodnego wglądu i zarządzania nimi. Online Armor jest przejrzysty, pasuje mi też interfejs programu. Jednak na niezawodność i jakość zwracam największą uwagę a ten firewall wypada tu całkiem nieźle. Nie bez powodu zapora ta została doceniona przez userów na całym świecie.

Bodzio52

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Online Armor, oraz bardziej znany i popularny. Najważniejsze, że doskonały program zabezpieczający mój komputer przed wścibskimi, majsterkowiczami i
innymi poważnymi zagrożeniami płynącymi z sieci. Z pewnością to zabezpieczenie byłoby jeszcze lepsze gdybym dysponował wersją Premium.

hlvve

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Już od prawie roku korzystam z tego pakietu internet security. Jestem z niego bardzo zadowolony ponieważ pozwala na zachowanie niezwykle wysokiego poziomu bezpieczeństwa (porównywalnego z Comodo). Niestety niedługo kończy mi się licencja dlatego byłbym wdzięczny za kolejną.

Kamelka

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
44612
Miasto
Gdzieś w Polsce
Witam. Startuję, bo chcę licencję na ten znany, prosty i bardzo skuteczny firewall. Dobrze konfigurowalny. Chroni przed hakerami i robalami, zabezpiecza połączenia z bankiem... No i firma Emsisoft, to mówi samo za siebie. Pozdrawiam wszystkich.

Status
Zamknięty.
Do góry