Masz stan po/przedzawalowy i wymagasz bypassow? Nie mozesz sie ruszyc z wyra bez kul (lub w ogole) bo czekasz na proteze stawu biodrowego?
No to masz pecha. Oficjalne stanowisko polskiego NFZ to "zdychaj dziadu", w ramach programu "Pomoz ZUS/NFZ/PiS i umrzyj szybciej" ktory stanowi kolejna odslone DOBREJ zmiany.
Zrodlo takie dosc... akurat w tym temacie wiarygodne akurat, oficjalna strona NFZ:
ciekaw jestem czy ktos sie odwazy i pozwie pajacy za branie kasy z podatkow i narazanie badz spowodowanie utraty zdrowia i/lub zycia.
ale co tam, dobrze ze jest kasa na TVP, dobrze ze jest kasa na 13 i 14 dla seniorow (dla tych oczywiscie ktorzy dozyja BEZ pomocy lekarskiej, ci w kiepskiej kondycji dzieki PiSowi moga zdychac), na przeterminowane maseczki robione w magazynku nart ze zuzytych podpasek, na dworki obajtka i geotermiczne ratowanie stoczni gdanskiej przez katabasa z Torunia.
maly update do https://programyzadarmo.net.pl/threads/koronawirus.41611/post-341570 - zeby nie bylo ze wujek spamtrash majaczy, to mamy oficjalnie pierwszy przypadek. Ile jest cichych o ktorych nikt nie wie? Ile z nich po prostu umrze (wczesniej)?
Szkoda ze w Polsce nie ma prawa precedensu, bo mzna by bylo skorzystac z wyrokow z Norymbergi kiedys.
Z mojej strony ciag dalszy temaciku Gosi pt: sluzba zdrowia na polecenie kapo obozu rzadzacego ma niewykonywac.
Czesc pierwsza, podstawa czesci drugiej:
Polecam wyiagniecie wlasnych wnioskow na podstawie golych odpowiedzi Ministerstwa Planowanej Smierci... eee.. znaczy Zdrowia oczywiscie, Zdrowia, ech, te moje literowki...
Witaj gościu. Dziękujemy, że przeglądasz nasze forum ale czy wiesz, że zakładając konto możesz w pełni korzystać z dobrodziejstw jakimi są promocje i konkursy. Nie zobaczysz tu też żadnych reklam a rejestracja zajmie Ci tylko chwilę.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.