Po co zapamiętywać, masz do tego klienta poczty. Jako poczta wyłącznie odbiorcza bm.ch jest wystarczająca.LechP napisał:Na Bitmessage 37 znaków jako nadawca to chyba trochę dużo. Zapamiętać - niemożliwe :nea
graf napisał:Chyba powoli rozsyłają zaproszenia na protonmail. Ja dostałem w minioną niedzielę. Poczta już działa.
andyxa napisał:graf napisał:Chyba powoli rozsyłają zaproszenia na protonmail. Ja dostałem w minioną niedzielę. Poczta już działa.
Rozsyłają, rozsyłają
również w niedzielę dostałem
al_arsen dzięki za polecenie tej poczty![]()
al_arsen napisał:andyxa napisał:graf napisał:Chyba powoli rozsyłają zaproszenia na protonmail. Ja dostałem w minioną niedzielę. Poczta już działa.
Rozsyłają, rozsyłają
również w niedzielę dostałem
al_arsen dzięki za polecenie tej poczty![]()
Poczta już jest ogólnie otwarta. Skończyły się testy, wyszli z bety i można normalnie konta zakładać bez zaproszeń.
Czy aby na pewno...?al_arsen napisał:Poczta już jest ogólnie otwarta. Skończyły się testy, wyszli z bety i można normalnie konta zakładać bez zaproszeń.
No przepraszam ale za to nie odpowiadam. Rano założyłem dwa konta i nie było problemu. A to że się później rzucili jak na karpia w Lidlu to już nie moja wina.ktośtam napisał:Czy aby na pewno...?
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!