FarStone RestoreIT 2014 za darmo

Kamelka

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
46277
Miasto
Gdzieś w Polsce
farstone-restoreit.jpg
FarStone RestoreIT 2014

FarStone RestoreIT 2014 is an automated backup tool for your computer. Once installed, it continually creates snapshots of your files, allowing you to easily restore files after situations like computer crash, malware or virus infection, or accidental deletion of files.
info od Farstone RestoreIT 7
Farstone RestoreIT 7 - to rozbudowane i innowacyjne narzędzie przeznaczone do tworzenia kopii systemu ( migawek ). Farstone RestoreIT 7
® umożliwia błyskawiczne odzyskanie plików, konfiguracji systemu oraz całego systemu operacyjnego w dwie minuty.
Farstone RestoreIT 7 przywróci Twój system do pierwotnego stanu w przypadku zainfekowania wirusem, awarii Windows, gdy nie powiedzie się instalacja czy omyłkowo wykasujesz potrzebne pliki.
Farstone RestoreIT 7 stworzono w oparciu o opatentowaną przez firmę Farstone technologię „Advanced System Restore „. Farstone RestoreIT 7 jest wszechstronnym, innowacyjnym produktem,
który przywróci system po awarii w ciągu zaledwie 60 sekund. Farstone RestoreIT 7odtworzy wszystkie pliki, konfigurację systemu, a nawet system operacyjny.
Główne funkcje:
Przywraca system do pierwotnego stanu sprzed momentu zaatakowania przez wirus. Całkowicie usuwa wszelkie ślady infekcji.
Odtwarza przypadkowo wykasowane pliki w kilka sekund
W mgnieniu oka przywraca system po awarii Windows
Continuous Data Protection (CDP)
Farstone RestoreIT 7 nie jest typowym programem do tworzenia kopii zapasowych jak Acronis, Keriver czy Macrium Reflect, ten program tworzy migawki podobnie jak Comodo Time Machine, EAZ-FIX czy RollBack RX.Program pozwala przywrócić gdy system się nie uruchamia, a to za sprawą instalowanej konsoli odzyskiwania ładowanej przed startem systemu.
Automatyczna, ciągła ochrona
Tworzy kopie z określonych dowolnie punktów przywracania danych
- co godzinę, każdego dnia, tygodnia lub z inną częstotliwością To proste i „bezbolesne”
Przywrócenie systemu po naciśnięciu jednego przycisku,
w ciągu 2 minut!
Total System Recovery
Odtwarzanie wybranych plików i katalogów, jak również całego system operacyjnego po awarii spowodowanej przez infekcję wirusem, działaniem oprogramowania
szpiegowskiego, błędem ludzkim czy błędem oprogramowania.
Continuous Data Protect (CDP)
W trybie ciągłym monitoruje zmiany na dysku twardym, backupując tylko zmienione sektory.
Odtwarzanie danych niezależne od Windows
Farstone RestoreIT 7 zostanie uruchomiany, nawet jeśli pozostałym elementom systemu nie uda się!
Nieograniczona ilość punktów przywracania danych
Ilość punktów przywracania danych uzależniona jest tylko i wyłącznie dostępną powierzchnią dyskową.
Niewielkie wymagania co do przestrzeni dyskowej
Farstone RestoreIT 7 wykorzystuje technologię backupu przyrostowego, realizowanego w czasie rzeczywistym, kompresuje obraz backupowy,
zajmując tylko małą część dysku twardego.
Ochrona hasłem
Ogranicza dostęp użytkowników do Farstone RestoreIT 7

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

sheriff

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
355
Ma ktoś klucz z tej promocji Glarysoft . Jeśli był taki sam dla wszystkich by mógł się podzielić nim ze mną , bo widzę że program niczego sobie jest i plikiem exe .

Elvis

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
851
sheriff napisał:
Ma ktoś klucz z tej promocji Glarysoft . Jeśli był taki sam dla wszystkich by mógł się podzielić nim ze mną , bo widzę że program niczego sobie jest i plikiem exe .
Ja mam, tą wersję dla Win 7, 8 i 8.1 bo z tego co pamiętam była osobna dla XP. Jak chcesz to mogę wrzucić na jakiś hosting.

sheriff

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
355
Super - to ja poproszę bo mam 7/64 :dziękuję

Elvis

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
851