FileMedic/FM Antivirus - wersje stabilne

Drake

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Re: FileMedic Antywirus 2012

Hmm, a ja w necie widziałem testy tego programu i według nich sprawdzał się lepiej, niż wiele innych antywirusów, więc w sumie czemu by nie spróbować? W końcu nic gorszego niż avasta chyba już nie znajdę, prawda?

A

Anonymous

Tego czegoś :scratch to się nie da do niczego porównać, a już w szczególności do porządnego AV jakim jest avast :szydera

A

Anonymous

Drake napisał:
W końcu nic gorszego niż avasta chyba już nie znajdę, prawda?
To pytanie retoryczne ?? Avast całkiem dobrze radzi sobie w wielu testach,jest leciutki i ma przejrzyste GUI :ok
Drake-ktoś Cię wprowadził w błąd :wariat

Drake

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0

Wiesz co do Avasta, to kiedyś bardzo mnie zawiódł, stąd moja awersja do tego programu. Przerzuciłem się po nim na avire i zachwyt nad nią sprawił, że jeszcze gorzej zacząłem oceniać Avasta.

Co do błędu z Filemediciem sam nie wiem. Przecież w necie są jego testy (np. na YT) gdzie widać, że program radzi sobie naprawdę dobrze. A przecież testy na paczkach wirusów są miarodajne.

A

Anonymous

Drake-każdy program antyvirusowy,wcześniej czy później może Cię zawieść-jeżeli nie jest wsparty : rozsądkiem i dodatkową warstwą ochrony...co do testów na YT to bym sobie za bardzo nie brał ich do serca bo klawka przyjmie wszystko a zmanipulowanie testu na kilku/kilkudziesięciu samplach to dziecinna igraszka :ok
FileMedic vs Avast to oczywiście żart...porównaj możliwości finansowe obu producentów i wielkość labów,zbierających próbki...praw fizyki nie da się oszukać :nea

A

Anonymous

Informacja z filemedic.com :

W związku z pracami nad nowym programem antywirusowym, od dnia 15.09 dotychczasowa aplikacja
nie będzie już rozwijana i aktualizowana.

Wkrótce zostanie zaprezentowane nowocześniejsze rozwiązanie, które w maksymalnym stopniu zapewni
bezpieczeństwo Twojego komputera.

Zostawiając swój adres e-mail, jako pierwszy zostaniesz poinformowany
o starcie nowego produktu i otrzymasz atrakcyjny rabat na jego zakup!

Karwasz twarz...to chyba się wzięli do roboty i stworzą : polski DefenseWall :szydera .

A

Anonymous

Totalne nieporozumienie ... za które kazali jeszcze płacić, masakra... :dziwak
nie dziwie się ze "to" wstrzymali, pewnie zarobek z tego g.... na i tak marny był
zobaczymy czym nowym się popiszą :D

A

Anonymous

Re: FileMedic Antywirus

FM Antivirus 2014 :jezyk :jezyk

FM Antivirus to linia nowoczesnego oprogramowania antywirusowego przeznaczonego dla użytkowników domowych oraz mikro- i małych firm. Aplikacje z linii produktowej FM 2014 są oparte o jeden z najskuteczniejszych silników antywirusowych na świecie, cechujący się stabilnością działania, dokładnością skanowania i bardzo wysokim współczynnikiem wykrywania zagrożeń.

Trzy wypasione wersje z bitem na pokładzie :dziwak
FM Antivirus 2014
FM Internet Security 2014
FM Ultimate Protection 2014

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Do góry