Format i co dalej...

A

Anonymous

Żadna zapka na 7/8 nie jest Ci potrzebna (wystarczy skonfigurować systemową)...do NOD- dorzuć jakiegoś HIPS-a i będzie git.

mavio

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
11
Witam!
Właśnie skończyłem odzyskiwanie danych i powiem szczerze, że nie spodziewałem się, że odzyskam tyle rzeczy (zależało mi głównie na zdjęciach), bo wcześniej po formacie zmieniłem też ilość i rozmiar partycji.
Szczególnie mogę polecić program DMDE (podziękowanie dla kolegi sPeRaCz -a za wsparcie :piwko ) oraz RStudio.
Aby nie spamowac chciałbym odnieść sie jeszcze do paru wypowiedzi.

@Hornet napisał:
Żadna zapka na 7/8 nie jest Ci potrzebna (wystarczy skonfigurować systemową)...do NOD- dorzuć jakiegoś HIPS-a i będzie git.
Jakiego HIPS-a polecacie na system 8.1 x64, bo pomimo,że straciłem Zemanę (trochę się do niej przyzwyczaiłem), ale pisaliście, że na tym systemie nie chroni?
@antbil007 napisał:
Napisz listę programów, może ściepniemy się na kilka licek
-narazie mam nod-a 30-sto dniowego, może jeszcze coś się ukaże, albo spróbuję webroota
-otrzymałem lickę na sticky password od kol.@eMCe :piwko
-staciłem licke na ChicaPC-Shield (Malwarebytes Anti-Malware Pro), ale właśnie piszecie, że nie tylko ja...
natomiast jeżeli ktoś dysponuje licką na shadow defender (nie wiem, czy na 8.1 działa), Zoner Photo Studio , your uninstaller, wise care 365 to oczywiście byłoby pięknie :suuper
ale i tak jest dobrze i to w głównej mierze dzięki Waszej pomocy

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30522
Miasto
Trololololo

antbil007

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
4455
Miasto
Polska
mavio napisał:
...wise care 365 to oczywiście byłoby pięknie :suuper

PW i masz

graf

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Co do Zoner Photo Studio, to zerknij do tematu: post96890.html#p96890
Pobierasz najpierw z drugiego linku instalkę z promocji która była na GOTD a potem robisz z trzeciego linku polską nakładkę i masz Zoner Photo Studio 15 PRO PL

tofana

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
857
Miasto
Boogie Street
mavio napisał:
@antbil007 napisał:
Napisz listę programów, może ściepniemy się na kilka licek
-narazie mam nod-a 30-sto dniowego, może jeszcze coś się ukaże, albo spróbuję webroota
-otrzymałem lickę na sticky password od kol.@eMCe :piwko
-staciłem licke na ChicaPC-Shield (Malwarebytes Anti-Malware Pro), ale właśnie piszecie, że nie tylko ja...
natomiast jeżeli ktoś dysponuje licką na shadow defender (nie wiem, czy na 8.1 działa), Zoner Photo Studio , your uninstaller, wise care 365 to oczywiście byłoby pięknie :suuper

Dysponuję roczną licką na Bitdefender Internet Security, Outpost Security Pro, Norman Security Suite 10
Posiadam instalkę Chipa na Wise Care 365 Pro
Zoner Photo Studio Pro 15 - 1 licka
Mam lickę na Shadow Defendera lifetime
Zamiast Malwarebytes mogę odstąpić Ci Emsisoft Anti-Malware

Jeśli coś chcesz, to daj sygnał! :england

Do góry