A
Anonymous
Żadna zapka na 7/8 nie jest Ci potrzebna (wystarczy skonfigurować systemową)...do NOD- dorzuć jakiegoś HIPS-a i będzie git.
Jakiego HIPS-a polecacie na system 8.1 x64, bo pomimo,że straciłem Zemanę (trochę się do niej przyzwyczaiłem), ale pisaliście, że na tym systemie nie chroni?Żadna zapka na 7/8 nie jest Ci potrzebna (wystarczy skonfigurować systemową)...do NOD- dorzuć jakiegoś HIPS-a i będzie git.
-narazie mam nod-a 30-sto dniowego, może jeszcze coś się ukaże, albo spróbuję webrootaNapisz listę programów, może ściepniemy się na kilka licek
mavio napisał:...wise care 365 to oczywiście byłoby pięknie![]()
ale i tak jest dobrze i to w głównej mierze dzięki Waszej pomocy
mavio napisał:@antbil007 napisał:-narazie mam nod-a 30-sto dniowego, może jeszcze coś się ukaże, albo spróbuję webrootaNapisz listę programów, może ściepniemy się na kilka licek
-otrzymałem lickę na sticky password od kol.@eMCe![]()
-staciłem licke na ChicaPC-Shield (Malwarebytes Anti-Malware Pro), ale właśnie piszecie, że nie tylko ja...
natomiast jeżeli ktoś dysponuje licką na shadow defender (nie wiem, czy na 8.1 działa), Zoner Photo Studio , your uninstaller, wise care 365 to oczywiście byłoby pięknie![]()
ale i tak jest dobrze i to w głównej mierze dzięki Waszej pomocy