Sieć FTPie za darmo

Camel1965

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
35193
FTPie – Your Ultimate FTP Client Lifetime Giveaway
FTPie to prosty i wydajny klient FTP z płynną integracją Dokumentów Google i aplikacji Microsoft 365. Zapewnia kompleksowe i wszechstronne rozwiązanie spełniające wszystkie potrzeby związane z przesyłaniem plików. Ten program obsługuje wiele zaawansowanych funkcji, takich jak przetwarzanie wsadowe, aplikacje wbudowane i edycja dokumentów. Niezależnie od tego, czy zajmujesz się codziennymi zadaniami związanymi z zarządzaniem plikami, czy złożonymi migracjami danych, możesz go używać do zarządzania plikami i przesyłania ich w celu zapewnienia wydajności i bezpieczeństwa.
FTPie is a simple and powerful
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
with seamless integration of Google Docs and Microsoft 365 apps. It provides a comprehensive and versatile solution for all your file transfer needs. This program supports many advanced features like batch processing, embedded apps, and document editing. Whether you’re dealing with everyday file management tasks or complex data migrations, you can use it to manage and transfer files for both efficiency and security.

Ostatnia edycja:

lugger

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
1526
Zainstalowałem, przetestowałem i soft zostaje ze mną. Zrobiłem przerzutkę 1 GB na OneDrive. Proces na łączu 600 Orange zajął około 3 minut. Sam soft dosyć prosty w użyciu, ale mógłby mieć zdefiniowanych więcej dysków (ma One, Dropbox, GDrive). Oprócz tego protokoły FTP i WebDay. Produkt ku mojemu zaskoczeniu jest made in ........ Poland. Niestety komunikuje się tylko po english. Niestety bo .......... a ok. darowanemu kuniowi :) nie zagląda się w zęby. Reasumując - jeszcze przez 36 godzin można zassać za free. Czy warto? Według mojej subiektywnej oceny - WARTO!!!

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
27897
Miasto
Trololololo
Zainstalowałem, przetestowałem i soft zostaje ze mną. Zrobiłem przerzutkę 1 GB na OneDrive. Proces na łączu 600 Orange zajął około 3 minut. Sam soft dosyć prosty w użyciu, ale mógłby mieć zdefiniowanych więcej dysków (ma One, Dropbox, GDrive). Oprócz tego protokoły FTP i WebDay. Produkt ku mojemu zaskoczeniu jest made in ........ Poland. Niestety komunikuje się tylko po english. Niestety bo .......... a ok. darowanemu kuniowi :) nie zagląda się w zęby. Reasumując - jeszcze przez 36 godzin można zassać za free. Czy warto? Według mojej subiektywnej oceny - WARTO!!!
Skoro tak zachwalasz to sprawdzę sobie :)

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
27897
Miasto
Trololololo
Sprawdziłem sobie tego FTPie , fajny i bardzo prosty w obsłudze klient FTP + chmurki :) bez zbędnych bajerów i niepotrzebnych ustawień. Działa szybko i stabilnie :ok

helium

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
2578
Miasto
Kraków
Sprawdziłem sobie tego FTPie , fajny i bardzo prosty w obsłudze klient FTP + chmurki :) bez zbędnych bajerów i niepotrzebnych ustawień. Działa szybko i stabilnie :ok
ta, prosty klient bez bajerów :chory:chory:chory którego instalka waży TYLKO 321 MB, powodzenia

222.png

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
27897
Miasto
Trololololo

helium

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
2578
Miasto
Kraków
Jakie to ma znaczenie ten 1 GB? Ma ile ma, ale chyba najważniejszy parametr to działanie, a działa bezproblemowo i jak dla mnie szybko.
No cóż, jak dla Ciebie nie ma to znaczenia, to niema, o czym gadać. Program o takim samym przeznaczeniu (z obsługą chmury)
to tylko 12,8 MB, dalej nie widzisz różnicy? A może prosty edytor tekstu taki np. Windowsowy, gdyby ważył 400 MB, to też by ci nie robiło różnicy, no bo można coś napisać, a że bez jakiegokolwiek formatowania itp. to już inna inszość.

lugger

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
1526
No cóż, jak dla Ciebie nie ma to znaczenia, to niema, o czym gadać. Program o takim samym przeznaczeniu (z obsługą chmury)
to tylko 12,8 MB, dalej nie widzisz różnicy? A może prosty edytor tekstu taki np. Windowsowy, gdyby ważył 400 MB, to też by ci nie robiło różnicy, no bo można coś napisać, a że bez jakiegokolwiek formatowania itp. to już inna inszość.
FZPro kosztuje 20 ojro/rok, tu masz za free. Czy warto inwestować kosztem miejsca to już każdego indywidualna sprawa. Pojawił się soft za free i chwała Twórcom, że go udostępnili za darmo. File używam do www. Ten sobie zainstalowałem do przetestowania i nawet nie zwróciłem uwagi na to ile miejsca zajmuje. Nie jest to dla mnie w każdym razie powodem, aby z niego rezygnować.

Do góry