G Data Internet Security 2014 w Komputer Świat

Elvis

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
851
Pakiet ochronny G Data Internet Security 2014 z licencją na rok można mieć po zakupie Komputer Świat 8/2013 w cenie 8,90 zł.
Oczywiście są tam również inne programy.

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
Edit:
Doczytałem, że oferta jest dla stałych Czytelników wydań 8/2013 - 7/2014 czyli jak ktoś chce mieć na rok to chyba musi kupować gazetkę co miesiąc :ireful

OnSam

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1
Poratujcie, bo gazetkę licho trafiło ;)

Aguarius

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Proszę wytłumacz gdzie o tym piszą, że oferta jest dla stałych Czytelników wydań 8/2013 - 7/2014? Korzystam z KŚ+ i piszą tam jedynie, że "Pełna, roczna wersja znakomitego pakietu bezpieczeństwa firmy G Data o wartości 149 złotych, dostępna wyłącznie dla Czytelników Komputer Świata." Cofam swoje pytanie bo rzeczywiście w innym miejscu piszą już nieco inaczej, a mianowicie tak: "Oto WYJĄTKOWY NUMER. Czytelnicy tego wydania, oprócz 100 stron ciekawych artykułów, poradników i testów, otrzymują też program do kompletnej ochrony komputera G Data Internet Security 2014 na rok (oferta dla stałych Czytelników wydań 8/2013 - 7/2014)" . Wygląda na to , że w każdym miejscu piszą inaczej! Szkoda bo już myślałem, że rzeczywiście jest to "WYJĄTKOWY NUMER".

Andy

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
64
Pewnie w każdym z kolejnych wydań będą podawać kod na kolejny miesiąc.

rafalp86

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
457
Doczytałem, że oferta jest dla stałych Czytelników wydań 8/2013 - 7/2014 czyli jak ktoś chce mieć na rok to chyba musi kupować gazetkę co miesiąc :ireful

No dokładnie.Kupiłem gazetkę ,dostajemy link do rejestracji i licencje na max 30 dni, trzeba ją przedłużać z kolejnymi numerami Komputer Świat. Szkoda że już nie dają płyty z programami tylko kod do programu KS+ (zasada działania podobna do Steam)

Securitas

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
46
Miasto
Białystok
nożesz qrde , w mordke jeża, psia ich mać...niech w zadek sobie wcisną taka promocje, normalnie taka 30 dniowa wersje to ja moge sobie pobrac ze strony producenta, ot się szarpnęli.
Ale w zasadzie to niewielka strata bo G-data to straszny muł, co prawda przyzwoity ale muł :)

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29855
Miasto
Trololololo
przecież jest w promocji Gdata chyba na 120 dni, wystarczy poszukać

Do góry