G Data Internet Security 2014 za darmo ( na 120 dni )

Artur

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
G Data Internet Security 2014 (licencja 120 dni)

Jak uzyskać licencję?
Najpierw pobierz i zainstaluj wersję 2012, po instalacji zarejestruj 120 dniową wersje testową

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
Następnie pobierz wersję 2014

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
Nie musimy odinstalować wersji 2012, nadinstalujemy wersję 2014 robimy restart i mamy coś takiego
S2uqa33.png

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30892
Miasto
Trololololo
Wydzieliłem, dzięki :ok :dziękuję

HrabiaDracula

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
6
Miasto
z klawiatury
Ciekawe czy jak wyjdzie wersja PL to pójdzie nadinstalować. Ja do wersji 2013 podchodziłem 2 razy i za każdym razem blue screen. Mam nadzieję, że w najnowszej wersji już wszystko oki.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30892
Miasto
Trololololo
skoro miałeś bluescreena to powstały dumpy w których było zapisane co jest przyczyną błędu, wtedy instalujesz WhoCrashed i ten podpowiada czyją sprawką był BS, przecież to nie musi być wina samej G Daty.Może być np: konflikt z innym oprogramowaniem.Takie dumpy podsyła się producentowi a on eliminuje błędy.

Ponury Rumcajs

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
81
Miasto
Rzacholecki Las :D
Kiedyś dawno, dawno temu (chyba 2007/2008r) używałem G Daty. Mimo, że w tamtych czasach była ciężka, to dość dobrze chroniła system i pozytywnie zapisała się w mojej pamięci. Obiecałem sobie, że kiedyś wrócę do tego antyvirusa. Jest to dalej aktualne, tym bardziej, że teraz D Data jest ponoć sporo lżejsza niż kiedyś (a może po prostu komputery są już trochę inne :wariat ). Gdy skończy mi się obecna licka, to skuszę się i przetestuję jak sobie radzi z robactwem najnowsza wersja :wariat

HrabiaDracula

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
6
Miasto
z klawiatury
Jasne że powstały dumpy, powstał ciąg cyferek itp. Analizowałem to wszystko z Likwisem. Poszukałem sobie w necie nawet podobny temat ale pomimo tego program poleciał do kosza jak po drugim formacie na czystym systemie znów wyskoczył niebieski ekran.
PS: a co do samego programu to bardzo dobry i lekki.

Do góry