Gmail: 5 mln loginów i haseł w sieci

wacek_1984

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
49
W takich chwilach się cieszę że mam 2etapową weryfikację :D

eMCe

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
4
Miasto
Ś-Wsch
już kilka znajomych osób na stronach, z których korzystam potwierdziło, że ich adresy znajdują się na tej liście ale hasła są dawno nieaktualne bo z przed ponad roku

kuba-xp

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
8
Kamelka napisał:
i tu weryfikacja

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
Ktoś korzystał? Czy wprowadznie adresu e-mail na tej stronie niesie za sobą duże zagrożenie?

Swoją drogą, czy podanie samego adresu e-mail może stwarzać jakieś ryzyko? Przecież posługujemy się nim na co dzień, podając w celach rejestracji lub innych na wielu stronach internetowych.

al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
12601
Miasto
Somewhere over the rainbow.
kuba-xp napisał:
Swoją drogą, czy podanie samego adresu e-mail może stwarzać jakieś ryzyko? Przecież posługujemy się nim na co dzień, podając w celach rejestracji lub innych na wielu stronach internetowych.

Jak Ci się poczta od spamu przytka to zobaczysz czy niesie ryzyko.

eMCe

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
4
Miasto
Ś-Wsch
kuba-xp napisał:
Kamelka napisał:
i tu weryfikacja

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
Ktoś korzystał? Czy wprowadznie adresu e-mail na tej stronie niesie za sobą duże zagrożenie?

sprawdziłem jeden mało ważny dla mnie adres mailowy i jak na razie spamu nie przybyło :jezyk ale tak jak koledzy radzą, raczej lepiej nie wklepywać tam swojego maila, tak na wszelki wypadek

Conti

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
76
Do góry