Goraco witam wszystkich

Status
Zamknięty.

Bizon

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
320
Miasto
Nagykutas
fragola33 napisał:
W te upalna niedziele +32 w cieniu witam serdecznie wszystkich forumowiczow ufff jak goraco :)
Spoko Laska, welcome, ale nie szpanuj tak temperaturą bo u nas w Polsce też luzik, chociaż +10 stopni mniej w cieniu. :francuz

Askanag

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
441
Cześć :hi

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
28861
Miasto
Trololololo
Witaj :francuz

fragola33

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Prawie Afryka
Dziekuje za mile powitanie. Jestem naprawde wzruszona taka wspaniala zaloga, az lezka w oku sie kreci :friends :dziękuję ...
Bizon co ty porabiaz na takim odludziu

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
w promieniu 15km tylko rosnie bambus i pandy buszuja tam dopiero jest upal :ok I love panda

Bizon

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
320
Miasto
Nagykutas
fragola33, moje namiary to:

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
:szef mam tam jak widzisz trochę trawki i drzew, także w cieniu się wyleguję najczęściej pod tym po prawej koło domu. :dziwak :hippie

Na Sycylii czy Sardynii się wygrzewasz? :klawik.

fragola33

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Prawie Afryka
Oj Bizon tobie to dobrze :scratch masz trawke i mullinobianco zyc nie umierac.Zadne wyspy wole twardy grunt pod nogami :) nie spie bo wyspalam sie po obiedzie taki upal co zrobic o godz.13 koniec pracy,wszystko zamykaja do wieczora, bary tezzz :k...... , pc sie grzeje to ja do luzeczka na 3-4 godzi jutro chyba pojade nad morze troche polezec to bede lepiej w nocy spala :sarkazm zaraz 2 a wstaje po 6 chyba pora na mnie pozegnac sie i do jutra ....

Status
Zamknięty.
Do góry