Hide My IP za darmo

Mirko

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
7421
Hide My IP przez 6 dni 16 godzin
Hide_My%20IP_box.png

Hide IP Platinum jest narzędziem pozwalającym zachować anonimowość w Internecie. Dzięki programowi, użytkownik ma możliwość ukrycia swojego adresu IP. Aplikacja automatycznie wyszukuje najdogodniejszy serwer proxy. Dzięki takiemu zabiegowi, dane dotyczące przeglądarki internetowej, systemu operacyjnego, czy chociażby adresu IP, nie "wpadają w ręce" osób trzecich. Hide IP Platinum umożliwia również wysyłanie anonimowych e-maili.
info:instalki.pl

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
Pobieramy:

License key:

I na topsoftbargains.com przez 3 dni

Mirko

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
7421

Hefajstos

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
640
Miasto
okolice internetu
On tak ukrywa IP jak ja jestem baletnica...

sheriff

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
355
Program zmienia ip sprawdziłem 4 stronami do wykrywania aktualnego ip . Działa za każdym razem zmienił adres i strona wykryła adres zmieniony a nie rzeczywisty . Testowałem na ip Izraela , USA , Japonii , Niemiec . Zawsze strony do wykrywania ip pokazywały ip zmienione a nie rzeczywiste więc działa program na pewno . :p

A

Anonymous

Sam go też używam i jak na razie tam gdzie sprawdzam tak samo ip wykrywa zmienione a nie rzeczywiste więc o co biega :szydera
3vJCfZH.jpg

Czekamy na balet może być nawet taniec na rurce ,chociaż chyba sobie odpuścimy ten koszmar :p

Hefajstos

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
640
Miasto
okolice internetu
O to lotto, że nic nie ukrywa. Pozoruje, ale nie ukrywa. Zainstalujcie toto, "ukryjcie" IP. Potem wejdżcie jeden z drugim choćby na stronę główną Wirtualnej Polski, przewińcie stronę do dołu, tam jest zakładka: Moje IP. Kliknijcie. Żebyście nie byli zdziwieni co Wam pokaże.

P.S.
Testowałem kilka sztuk tego typu softu. Jedyne, które skutecznie, realnie zmieniają IP, znalazłem jak na razie dwa:
- F-Secure Freedome VPN for Windows
- Steganos OkayFreedom VPN

baja1001

Świeżak
Reakcje/Polubienia
1
Zainstalowałem "toto", wlazłem na WP i....., żebyś się kolego nie zdziwił :zaciesz

5797d9735cdd.jpg

Hefajstos

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
640
Miasto
okolice internetu
Nie wiem, u mnie nie działa - z gęby cholewy nie robię. Może z okienkami w wersji 8.1 nie chce współpracować?

Mirko

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
7421
TajnyAgent napisał:
Nie wiem, u mnie nie działa - z gęby cholewy nie robię. Może z okienkami w wersji 8.1 nie chce współpracować?
Więc pozostaje Ci wykonanie baletu w swoim wykonaniu :zaciesz

Hefajstos

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
640
Miasto
okolice internetu
Nie śmiej się tak, bo będziesz miał zmarszczki za młodu. Piszę na podstawie swoich z tym softem doświadczeń, w dodatku w trybie przypuszczającym... Ale najlepiej odpowie Ci motto zawarte w Twojej sygnaturze.

sheriff

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
355
1png_wwxqsnh.png
działa idealnie, tylko lipa że na 3 miechy klucz jest . No chyba że gdzieś dają na więcej bo wszystkich linków nie widziałem

A

Anonymous

TajnyAgent napisał:
Program współpracuje z Windows 8.1. Wchodzisz na poniższą stronę:

Jeśli wyświetli się Twój prawdziwy „ajpik”, w Ustawieniach programu należy zaznaczyć Ukryj moje IP z Wszystkimi aplikacjami internetowymi.

tofana

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
857
Miasto
Boogie Street

Mirko

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
7421
tofana napisał:
Zainstalowałam, ale to jest trial na 14 dni. Gdzie wpisać kod, który podałeś? :facepalm
Tu jest opisane jak postępujemy

Step 3:Register Hide My IP Premium.
After installation, run the program, right-click its system tray icon, click on “Enter Full License” and register it with your license.
Hide-My-IP-Premium7-300x251.jpg

Hide-My-IP-Premium8-300x129.jpg

Hide-My-IP-Premium9-300x95.jpg

Do góry