Hitman Pro- Konkurs!

Likwis

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
2
Miasto
Okolice Krk
Witam,

Do wygrania jest 1 licencja- roczna na program Hitman Pro . Daję ją na konkurs bo jak się okazuje nie jest mi potrzebna( nic od roku nie wykrywa) a innym może być bardziej potrzebna :)
PS. Licencje która zostanie wygrana proszę aktywować wtedy gdy zostanie wykryta infekcja . Nie ma potrzeby wprowadzać keya od razu gdy komputer jest czysty. Skanowanie komputera można wykonać za free bez posiadania licencji. Daje to możliwość utrzymania żywotności licki jak najdłużej ;)
i3hz4k.jpg

Zasady!:

1. Napisz dlaczego chcesz wygrać program Hitman Pro i co najbardziej Ci się w nim podoba.
2. W konkursie mogą wziąć osoby co posiadają min 20 postów. Osoby posiadające mniej nie będą brane pod uwagę.
3. Posty preferowane w języku polskim i angielskim.
4. Konkurs trwa do 5 lipca . Licencja zostanie rozlosowana za pomocą Random.org
5. Proszę pisać na temat :)

Powodzenia!

virugen

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Chcę wygrać ponieważ Hitman Pro to świetna dodatkowa ochrona systemu.Najbardziej podoba mi się szybkość działania tego programu.

Michał

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1
Chciałbym go wygrać by poprawić ochronę swojego komputera składającą się z Panda Antivirus 2012 Pro (+ firewall).
Najbardziej podoba mi się w nim to że jest szybki i zę jest tworzony przez dobre firmy.

tedii

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
5
Najbardziej podoba mi się to, że praktycznie nie ma menu programu - jeden przycisk i to wszystko. Przy tym chyba najbardziej skuteczny program tego typu. Przydałby mi się jako dodatkowe zabezpieczenie kompa oprócz NIS którego aktualnie używam.

jerzy601

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
56
biore udzial wtym konkursie na ten program poniewarz jest wspanialym skanerem oraz wspanialym dodatkiem do antyvirusa .Bardzo podoba mi sie szybki skan oraz prosta obsluga.

jogobella

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
0
Chcę wygrać program dlatego ,że jest on stosunkowo szybki w pracy,nie obciąża mocno komputera.Obecnie używam BitDefender Internet Security 2011 :!: :!: :!:

shadow14pl

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Chce go wygrac poniewaz jest bardzo dobry, ladny i stabilny. Bardzo dobry dodatkowy skaner Online. Najbardziej podoba mi sie w nim to ze szybko i skutecznie skanuje:)

K2o

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1
Chciałbym wygrać ten program dlatego, że to zawsze jedno zabezpieczenie więcej. Najbardziej podoba mi się w nim skuteczność oraz szybkość skanowania.

1qaz

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
89
Dzięki za fajny konkurs. Już od jakiegoś czasu poluję na kluczyk do tego programu.
Hitman Pro stanowi świetne uzupełnienie dla posiadanego już zestawu zabezpieczającego.
Jako dodatkowy skaner na żądanie sprawdza się znakomicie dzięki bardzo szybkiej "pracy" - u mnie
skan zajmuję ok. 2 minut - szok! Na uwagę zasługuję także to, że skanuję pliki za pomocą aż pięciu silników
antywirusowych. Mimo, że wersja darmowa wystarcza w zupełności to jednak kluczyk może się przydać w przyszłości :D

boniaszek

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Częstochowa
Chciałbym wygrać ten program ponieważ jest to doskonałe uzupełnienie każdego pakietu zabezpieczającego. Jest to bardzo prosty pakiet ze znakomitą wykrywalnością co jest jego wielką zaletą a także jego lekkość. Jest nieodczuwalny nawet w czasaie skanowania

HrabiaDracula

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
6
Miasto
z klawiatury
WITAM!!!!! WIDZĘ, ŻE SPORO JUŻ JEST CHĘTNYCH NA TEN PROGRAM I Z KAŻDYM POSTEM SZANSE DLA KAŻDEGO MALEJĄ. POMIMO TEGO I TAK NAPISZE KILKA SŁÓW. JESTEM STAŁYM ODWIEDZAJĄCYM STRONKĘ PROGRAMY ZA DARMO I WIDZĘ TUTAJ PROGRAM GODNY UWAGI. NIGDY NIE MIAŁEM Z NIM DO CZYNIENIA. ALE SKORO JEST DO WYGRANIA W KONKURSIE ZA DARMO CHĘTNIE GO POTESTUJĘ. OPINIE KTÓRE CZYTAŁEM O TYM PROGRAMIE SĄ OBIECUJĄCE.

alinek

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
122
Podoba mi się opinia z bloga o " drugim lekarzu " :D Wiadomo - lepiej nie chorować! Ale jakby co, to trzeba zapobiegać i na wszelki wypadek się zabezpieczyć. Hitmana Pro ( niezarejestrowany ) używam często, i jak na razie tylko do potwierdzenia, że jest czysto. Przydałaby się pełna wersja - tak na wszelki wypadek :)
Dzięki Likwis za konkurs i za ps.

SecurityVideoTest

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Chcę używać tego programu, aby mieć pewność, że mój komputer będzie sterylny. Rewelacyjny program.

filipex3

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Najbardziej podoba mi się w tym programie to, że daje on dostęp do kilku silników skanujących oraz nie wymaga pobierania sygnatur wirusów. Chciałbym wygrać, bo przyda mi się dodatkowy program do skanowania systemu.

Do góry