Hitman Pro- Konkurs!

A

Anonymous

Coż mogę napisać? Przegapiłem konkurs Zemana AntiMalware. Nie wygrałem też Emsisoft Anti-malware a było już kilka razy w różnych miejscach do wygrania. To super, że jest kolejna okazja na ciekawy program. Oczywiście bardzo chciałbym wygrać dlatego, że skaner na żądanie to ostatnia obrona komputera - nawet wtedy gdy antywirus coś przepuści. Życzę wszystkim powodzenia i pozdrawiam serdecznie. ;)

ToGor

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
200
Miasto
Mazowieckie, Polska, Europa, Świat.
Dobre dodatkowe zabezpieczenie kompa zawsze się przyda. Mam 3 kompy do obsłużenia i darmowa wersja takiego programu na pewno się nie zmarnuje.
To tyle odnośnie pytania: "Dlaczego?".
Teraz co mi się w nim podoba ?- szybkość działania i skuteczność.
A teraz "od siebie" dodam - co mi się nie podoba. - Facet z drabinką - mogliby chociaż dać wersję z fajną kobietką, bez drabiny - ostatecznie może być tańcząca "na rurze" ... :dziwak :dziwak :dziwak

hist1410

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
29
Wierz i sprawdzaj. Do tego potrzebny mi Hitman - dosprawdzenia mojego IS-a.

grummer

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
2
Świetny skaner antywirusowy i bardzo skuteczny, przy czym bardzo lekki. Zgłaszam udział i licencję przyjmę bardzo chętnie, ponieważ nie używam ochrony rezydentnej.

Leszek55

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
272
Hmmm..powodów by wygrać mogę podać mnóstwo bo: program z czołówki skanerów do zwalczania zagrożeń z internetu, bo go nie posiadam,bo nie stać mnie na zakup a lewego z warezów nie chcę,bo może szczęście dopisze...ktokolwiek z nas go wygra to gratuluję fajnego kawałka softu i dzięki za fajną inicjatywę darczyńcy i pozdro dla Wszystkich!

sasman

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
a jak/gdzie sprawdzić czy się kwalifikuję do konkursu, bo nie bardzo mogę znaleźć takową zakładkę informacyjną??

Likwis

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
2
Miasto
Okolice Krk
Zasady!:

1. Napisz dlaczego chcesz wygrać program Hitman Pro i co najbardziej Ci się w nim podoba.
2. W konkursie mogą wziąć osoby co posiadają min 20 postów. Osoby posiadające mniej nie będą brane pod uwagę.
3. Posty preferowane w języku polskim i angielskim.
4. Konkurs trwa do 5 lipca . Licencja zostanie rozlosowana za pomocą Random.org
5. Proszę pisać na temat :)

Jak na razie nie spełniasz, za małą masz liczbę postów.

FARMER

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
4
Miasto
Piernikowo
sasman napisał:
virugen napisał:
sasman napisał:
szkoda że tylko dla wybrańców:cry:

I dobrze bardzo dobrze.
podpowiedz kolego jeśli wiesz, to może zdążę do 5tego się zakwalifikować.
Co do podpowiedzi. Na pewno będąc tu przeglądałeś tematy i znalazłeś coś co Ciebie interesuje. Możesz podzielić się swoimi spostrzeżeniami co do oprogramowania, itp.Zapoznaj się z forum co na nim jest ,a na pewno znajdziesz interesujące Cię tematy. No i żeby posty nie były napisane w ten sposób bardzo mi się podoba ten program bo takie nie są brane pod uwagę. Nie bój się tu są sami swoi .Mam nadzieję że w jakiś sposób Ci pomogłem. Powodzenia ;)

sasman

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
dzięki za wyczerpującą odp. (o to mi chodziło)
Ps. Postaram się nadrobić zaległości Pozdro:)

baarao7

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
3
Dlaczego?
1-świetny, szybki skaner,
2- cenię sobie drugą opinię, a to dobry dodatek do zestawu zabezpieczającego
3- ma dobrą opinię na tym forum, a dla mnie jest to ważny argument za tym programem

Co mi się w nim podoba -jest bardzo szybki i leciutki (MBAM free trochę wiesza mi laptopa).

Konkludując - zgłaszam chęć uczestnictwa w konkursie, pozdrawiam

Likwis

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
2
Miasto
Okolice Krk
Dobra zamykam konkurs

Wyniki podam jeszcze dziś :)

Do góry