Hitman Pro - Konkurs !

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29876
Miasto
Trololololo
Hitman Pro - Konkurs !
p.png

Dodatkowy skaner przeciw złośliwemu oprogramowaniu (druga opinia)

Jeśli twoje dziecko nie czuje się zbyt dobrze i podejrzewasz u niego infekcje wirusową, to idziesz z nim do lekarza. Ale co zrobisz, jeśli powie, że nie może zdiagnozować choroby, pomimo tego, że z dzieckiem nadal nie jest za dobrze? Z pewnością udasz się do innego lekarza po drugą opinię.

Taką samą drugą opinię wystawi dla twojego komputera ten program. Aplikacja Hitman Pro 3.5 to dodatkowy skaner stworzony do wyleczenia twojego komputera z infekcji złośliwym oprogramowaniem (wirusami, trojanami, rootkitami itp.), które dostały się do systemu pomimo posiadania innych aplikacji do ochrony (programów antywirusowych, zapór sieciowych itp.).

Pełny opis programu

Konkurs zakończy się 12.09.2011

:!: Do wygrania 3 roczne licencje do programu Hitman Pro :!:

Zasady :

1.Proszę napisać komentarz dlaczego chciałbyś/chciałabyś wygrać licencję do programu Hitman Pro.
2.Pobierz i uruchom Hitman Pro,
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
następnie uruchom skanowanie i poczekaj aż program przeskanuje komputer.Po zakończeniu skanowania pozostaw okno z wynikami otwarte.
3.Zrób teraz screena ( zrzut ekranu ) całego swojego pulpitu wraz z oknem wyników skanowania programu Hitman Pro.Pamiętajcie że wyniki skanowania mają być zamieszczone na screenie.
Tak zrobiony obraz (zrzut ekranu) umieść na zewnętrznym hostingu i zamieść tu do niego link. Zamazane, nieczytelne (robione kalkulatorem), niepełne, skopiowane zdjęcie = dyskwalifikacja.
4. (opcjonalne, ale mile widziane) Poinformuj swoich znajomych o tym konkursie na facebooku lub/i twitterze.

Przykładowe okno.

P.S.- Dzięki 1qaz za dorzucenie licencji do konkursu :D

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29876
Miasto
Trololololo
Dla urozmaicenia konkursu :p, nie miałem pomysłu na inne zasady .Ok, wszelkie pytania dotyczące konkursu kierować na PW, posty nie będące zgłoszeniami będą automatycznie kasowane.

pilot37

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0

Chciałbym wygrać licencję, gdyż używałem już tego programu wcześniej i byłem z niego bardzo zadowolony. Niestety licencja roczna się skończyła, w przypadku wykrycia zagrożenia nie będę w stanie go usunąć :(

grummer

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
2

Program jest świetnym uzupełnieniem ochrony komputera i w dodatku lekkim. Bardzo chciałbym wygrać licencję na niego, ponieważ jest bardzo skutecznym skanerem.

A

Anonymous

Chcę wygrać Hitman Pro, ponieważ jest to bardzo dobry skaner antimalware. Wykrywa infekcje które nie są wykrywane przez antywirusy.
Jest dobrym uzupełnieniem zestawu zabezpieczającego.

Screen:

Raadzio

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Screen:

Licencja na 1 rok do programu na pewno przyda mi się bowiem jest to jeden z lepszych skanerów (o ile nie najlepszy) przeciwko złośliwemu oprogramowaniu, a niestety trial 30dniowy to dla mnie za mało. Na dodatek z komputera dość często korzystają dzieci, które nie wiedzą że przez internet można zarazić czymś komputer.

A

Anonymous

Jak wiadomo w sieci czeka na nas cała masa virusów itp, niestety nie wszystkie te infekcje są rozpoznawane przez antivirusy, za to przez Hitmana Pro owszem, dlatego fajnie byłoby mieć licencję na rok na ten program, dzięki czemu z pewnością byłabym spokojniejsza o mój komputer

Screen

lord

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Rybnik
Hitman Pro ma bardzo dobrą opinię wśród tego typu skanerów. Często korzystam z płatności i zakupów internetowych, bardzo by mi się przydał.

hpro.png

FARMER

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
4
Miasto
Piernikowo
Lekki , skuteczny , pięć silników skanujących , radzi sobie z syfem ,z którym nie radzą sobie niektóre programy. Doskonałe uzupełnienie do ochrony komputera. Dlatego biorę udział w tym konkursie no i będzie większa konkurencja . Wszystkim życzę powodzenia a organizatorowi dziękuję za zorganizowanie . :D

skubaso

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Chciałbym wygrać licencję na program Hitman Pro ponieważ jest to świetny program i chciałbym móc korzystać z jego pełnej wersji

Do góry