Hitman Pro - Konkurs !

tedii

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
5
Screen:
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Idealne uzupełnienie antyvirusa, 5 róznych skanerów daje bardzo małe prawdopodobieństwo, że czegoś nie wychwyci, dobre opinie na forum, bardzo łatwe menu, do szczęścia brakuje tylko wygranej licencji :)

remool

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
71
Pytanie mnie- dlaczego chciałbym licke na Hitman Pro jest równoznaczne z pytaniem - czy chciałbym czerwone ferrari z cyc....a blondyna w środku ;) . Odpowiedź na nie jest bardzo prosta .
OCZYWIŚCIE CHCIAŁBYM a dlaczego ? Otóż Ferrari to super bryka ( szybka, lekka i ma super silnik) a do tego dochodzi jeszcze wyposażenie -( blondyna ) , lecz ten zestaw ( czerwone ferrari i cyc....a blondyna ma jedna zasadnicza wadę - strasznie obciaza konto bankowe :) . Wady tej pozbawiony jest Hitman Pro - mimo że jest szybki , lekki i ma super silniczek to nie obciaża kompka podczas skanu - po prostu ferrari w wersji AV bez wad
Oczywiście Ferrari z blondyna nie dostane na tym forum , lecz może kluczyk do Hitman pro - kto to wie ? :) Pozdrawiam
screen :

Michał

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1
Chcę go wygrać tak jak wszyscy. Jest to po prostu najlepszy skaner na żądanie. Program taki bardzo przydaje się do ochrony.
Screen:

Powodzenia i dziękuje za taki świetny konkurs :D

SE7EN

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
114
Program klasa sam w sobie, autorka detekcja na podstawie wieloletniej analizy złośliwego oprogramowania (po nazwach ?), kilka silników skanowania w chmurze (co w znacznym stopniu odciąża komputer użytkownika) i własne mechanizmy leczenie jednogłośnie przemawiają za tym skanerem.

iwan88

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0

Przydałby mi się ten program z wiadomych względów, szybki skaner, wszystko połączone w jedno - 5 in 1. Mam nadzieję że wygram 1 licencję :cool:

mehiel

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0

Chciałbym wygrać licencję na Hitman Pro z dwóch powodów:
1. Jest to świetny program, kapitalnie uzupełniający ochronę komputera. Strasznie by mi się przydał.
2. Nigdy nic nie wygrałem...

pss

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
62
Licencja jak wynika ze zrzutu ekranu nie jest mi potrzebna ;)
Jednak posiadanie licki "na wszelki wypadek" może się (oby nie) okazać przydatne gdy jakaś paskuda wlezie po między partycje lub w sektor rozruchowy, wówczas przywracanie snapa nic nie daje.
Prawdopodobieństwo takiego zdarzenia jest pewnie jak wygrana w totolotka :D, Co tam konkurs jest ciekawy, a licka może i u mnie poleżeć :D
Macie konkurencję i to jest również istotny powód - nie ma lekko :dziwak

caxton

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
8
Miasto
Tbilisi, Georgia
tomorrow will be results of this cool giveaway, and I want to wish everybody GOOD LUCK!!!!!
Thank you, Oxy, for this great giveaway. Please, do not count me in. I simply want to say a few words!
23_132_5.gif

K2o

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1
Chciałbym wygrać program Hitman Pro ponieważ jest szybkim i skutecznym narzędziem do wyszukiwania, identyfikowania i usuwania wirusów, oprogramowania szpiegującego, koni trojańskich, rootkitów i innego złośliwego oprogramowania.

Do góry