Hosting pod forum phpbb3

A

Anonymous

Cześć mam takie pytanko jaki jest darmowy hosting for phpbb3 z dostępem do ftp.Jeżeli takiego nie mam prosiłbym o padnie jakichś tańczysz hostingów.Zależy mi na tym aby była możliwość wgrania różnych dodatków na forum jak chat,reputacja itp.

A

Anonymous

Dzięki olu ale yoyo testowałem kiedyś a na webhost wiele osób narzeka sprawdzę hostit.

kinimoD

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
2
Możesz też spróbować

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
ciekawe parametry, fajny cpanel, działa całkiem dobrze, mają tylko kijowe adresy do wyboru, o ile nie chcesz kupować domeny. Postawiłem tam stronkę w joomli i wszystko działa jak należy.

A

Anonymous

Wacław napisał:
Dzięki olu ale yoyo testowałem kiedyś a na webhost wiele osób narzeka sprawdzę hostit.

Proszę bardzo, a co do narzekania, to zawsze znajdzie się ktoś komu nie będę się coś podobało, najlepiej sprawdzić samemu wyrobić sobie w ten sposób własne zdanie na temat danej rzeczy, kilku osobom może coś nie pasować, a następnej przypasuje... ;))

Rycho

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
5075
Jeżeli nie chcesz robić tylko testów, ale prowadzić forum,to zrób to raczej na płatnym hostingu i na własnej domenie. Na bezpłatnym się namęczysz i najczęściej na subdomenie nie swojej. Darmowy hosting padnie i twoja robota może pójść na marne.

Na początek możesz skorzystać z taniego hostingu np.

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

gdzie za 120 zł rocznie masz hosting + domena z końcówką pl za darmo. I co roku można to odnawiać. Jak liczba użytkowników wzrośnie to możesz zmienić hosting na inny o lepszych parametrach a twoja domena dalej będzie pracować dla ciebie.

Do góry