idoo Video Editor Pro za darmo !

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
27897
Miasto
Trololololo
idoo Video Editor Pro – to rozbudowane narzędzie przeznaczone do łączenia, dzielenia oraz cięcia plików wideo. Dodatkowo program umożliwia dodanie znaku wodnego, napisów, efektów specjalnych do plików wideo.
Strona z promocją

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Kamelka

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
41831
Miasto
Gdzieś w Polsce
Promo typu spróbuj wygrać. Podajemy mejla i wciskamy Try to Win. Jakby się komuś nie udało kilka razy, choć za drugim powinno, to mogę oddać swój kluczyk - chyba wszystkie są takie same :)

sheriff

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
354
mi sie udalo juz za 1 razem kluczyk dostac :dziękuję :ok

Elvis

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
850
Mi też się udało za pierwszym razem. Kluczy jest tylko 1000 a licencja jest na rok.

kinimoD

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
2
lol, albo klucze się skończyły albo mam wyjątkowego pecha, ponad 20 razy i nic :p

Emmers

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
793
Miasto
Hajnówka
Nie wiem czy jest o co się bić i tępić kopie. Słabiutki jest ten program w porównaniu choćby z Power Director 9 (Cyberlink)...A ten można sobie zainstalować z płyty Niezbędnika 2/2013 w wersji Deluxe z bardzo rozbudowanym pakietem dodatków w osobnym instalatorze . Spolszczenie (pełne) programu dostępne jest na forum...

tofana

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
857
Miasto
Boogie Street

ard

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
2
Dzięki za ten program. Odinstalowuję wersję 1.4. i instaluję w jej miejsce tą wersję, nowszą 1.6. Zupełnie zmieniona szata graficzna programu. Raczej na wzór windows 8. Program świetny. Posiada wszystkie podstawowe narzędzia do obróbki wideo.

Do góry