IM-Magic Partition Resizer Pro - Konkurs

sheriff

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
354
IM-Magic Partition Resizer Pro to nowoczesne oprogramowanie do zmiany rozmiaru partycji utworzonej na dysku twardym. Za jego pomocą można w prosty sposób zmodyfikować rozmiar istniejącej już partycji logicznej, systemowej itp.

im-magic-partion-resizer-pro.png

Obsługa programu jest bardzo prosta. Zaznaczamy istniejącą partycję i podajemy w nowym oknie rozmiar woluminu. Następnie IM-Magic Partition Resizer Pro automatycznie zmodyfikuje rozmiar w edytowanej partycji na dysku twardym. IM-Magic Partition Resizer Pro posiada dodatkowe funkcje, które pozwolą cofnąc/wznowić ostatnie wykonane operacje. IM-Magic Partition Resizer Pro wyświetla też ukryte partycje oraz podaje realistyczne rozmiary utworzonych partycji.

Przykładowy Video Tutorial - Jak zmienić rozmiar partycji

Resize Windows 8/7/Vista/XP Partition

Strona producenta :

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Strona produktu

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

info o programie ze strony :

instalki.pl

Konkurs

Wiem , że program ciesz się dużą popularnością , więc mam dla Was dobrą wiadomość :szef
dzięki hojności IM-Magic Partition Resizer Pro :dziękuję mam do rozdania 5 sztuk licencji lifetime use :yahoo :ok tym bardziej to cenna nagroda.

Zasady konkursu bez zmian :

1.Napisz komentarz ,dlaczego dla Ciebie ma być IM-Magic Partition Resizer Pro - lifetime use
2.Komentarz w języku ojczystym Polskim lub English, nie w jednym zdaniu proszę :suuper :dziwak
3.W konkursie mogą brać udział wszyscy użytkownicy zarejestrowani na forum
4.Zakończenie konkursu 10.02.2015 godz.22

Osoby które otrzymają licencje, zostaną wylosowane poprzez portal random
i będą miały 24 godziny na potwierdzenie wygranej na PW do mnie , po potwierdzeniu wysyłam klucze na pw - private message

Tadek59

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
144
Witam !

Bardzo fajny i prosty program do zmiany rozmiaru partycji utworzonej na dysku twardym to co ważne obsługa programu jest bardzo prosta zaznaczamy co trzeba a program automatycznie zmodyfikuje rozmiar partycji :klawik.
Ważne jest to że jest to licencja lifetime rozumiem że uaktualnienia do najnowszych wersji tego softu w ramach owej licki są ??
Warto mieć taki program na kompie zawsze się może zdarzyć ze zbraknie miejsca na którejś partycji :scratch

Biorę udział :)

sheriff

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
354
Dziś mi zabrakło miejsca na partycji C wiec myślę co robić mam . Mam kilka promocyjnych softów konkrecji zamontowałem i kupę nerwów zjadłem . Jak nie ustawiania to inne tego typu wymagania , że trzeba mieć pewną wiedzę zęby wo-gule ustawić taki program . Zamontowałem ten program i powiem wam w dosłownie 4 kliknięciach zrobiłem to co chciałem. Skróciłem D a wolne miejsce połączyłem z C - restart i gotowe . Powiem wam wszystko bez żadnych opcji ustawiania , 2 minuty i było gotowe .Program ma intuicyjne sterowanie wiec nawet laik da rade se i szybko będzie wiedział o co chodzi .Po testach daje 5/5 temu programowi i serdecznie polecam .

Co do kluczy Tadek59 to producent mi napisał tak They are valid lifetime use. Więc na pewno jest i darmowy szybki suport wliczony i aktualizacje do kolejnych wersji w końcu to lifetime

Orion

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
330
Miasto
somewhere in cyberspace....
To program, który pozwala bardzo szybko zadziałać jeśli potrzebujesz zmienić wielkość partycji bez konieczności odpalania kombajnu do partycjonowania, cieszyłbym się gdyby wzbogacił mój przybornik

Pati.

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Ełk - Poland
Bardzo dobry program do zmiany rozmiaru partycji kiedy brakuje nam miejsca .Łatwy w obsłudze i szybki plus jego zaletą jest dokładność zmieniania rozmiaru .Zgłaszam się do konkursu

sheriff

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
354
Quassar napisał:
mam nadzieje że nie uwale plików nim bo nie wszstko mam gdzie skopiować :O

Powiem ci tak nie uwalisz dysku ani plików - a po drugie - stosuj się do zaleceń producenta softu i obsługi jakiego kolwiek programu a nic cie złego nie spodka :ok :p

Askanag

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
443
Hmm, jakoś nie zauważyłem ten konkurs. Program nie jest do częstego stosowania, ale potrzebne. Sądząc z opisów dobrze wykonuje swoją pracę. Zazwyczaj używałem innych programów, ale IM-Magic wydaje mi się lepiej. Jeśli mi się uda, będzie to okazja do porównania.
Pozdrawiam.

Ircus

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
53138
Program IM-Magic Partition Resizer Pro, jest dość prosty do zmiany rozmiaru partycji i co najważniejsze bezpieczny, no jeszcze licencja lifetime , dzięki za konkurs ...

sheriff

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
354
Notatka20_wxwrrep.png
Gratuluje wygranym :ok klucze zostały wysłane na pw zwycięzców w konkursie

al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
12362
Miasto
Somewhere over the rainbow.
Szeryfie zawiodłem się. Konkurs miał być do jutra :jezyk

sheriff

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
354
wszystko ten pospiech kolego :p ale co zrobić już nie cofnę losowanie odbyło się , nagrody wysłane

al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
12362
Miasto
Somewhere over the rainbow.
Nie mam pretensji. Ja i tak zmieniam rozmiar partycji za pomocą prawgo przycisku myszy. :p

Tadek59

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
144
Gratulacje dla wygranych :piwko

Do góry