Camel1965

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
35191
ImageRanger Pro v1.2.2.955 lifetime
probox.png

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Z łatwością zarządzaj tysiącami zdjęć dzięki nowemu, niesamowitemu oprogramowaniu ImageRanger! Koniec z wklejaniem kopii, twoje zdjęcia są automatycznie sortowane do ładnych folderów. Pracuj jednocześnie na wielu obrazach, dostosuj jasność, ostrość i kontrast. ImageRanger zapewnia wszystko, czego potrzebujesz, aby uporządkować swoje zdjęcia w świetną kolekcję.
Easily manage thousands of photos with new awesome
software! No more copy pasting, your photos are sorted automatically into nice folders. Work on multiple images simultaneously, adjust brightness, sharpness, contrast. The ImageRanger provides everything you need to organize your images into a great collection.

I tutaj komplet:

lugger

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
1526
Na "bezczelnego" instalkę możemy pociągnąć ze strony firmowej:
i odpalić kodem z tej promocji jak mi się wydaje w dowolnym późniejszym terminie. Na dzisiaj jest na stronie wersja zgodna z SOS. Czy warto? Rzecz gustu. Ja zainstalowałem, przejrzałem interface, wypróbowałem kilka funkcji (a za dużo ich nie ma :) ) i ...... odinstalowałem. Dlaczego? Dlatego, że Faststone czy XnView mają zdecydowanie większe możliwości, bardziej przyjazne menu i przede wszystkim po polskiemu.

Do góry