Internet Download Manager --->> KONKURS !!! <<---

Status
Zamknięty.

andhla

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
156
Testowałem kilka akceleratorów pobierania i ten po prostu jest najlepszy. Polecam każdemu jego przetestowanie
i kupno bo to dobrze wydane pieniądze.

Elvis

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
851
Zgłaszam się do konkursu. Tak jak inni już wcześniej pisali, ja również uważam, że jest to obecnie najlepszy download manager. Łatwy w konfiguracji i z ładnym interfejsem. Dużą zaletą tego programu są częste aktualizacje i dzięki temu nie ma problemów z integracją z najnowszymi wersjami przeglądarek internetowych. Jak na razie używam Free Download Manager i stwierdzam, że jest dobry jednak Internet Download Manager jest po prostu "lepsiejszy".
Dzięki helium za konkurs :dziękuję

CiociaSamoDobro

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Ciesze sie, ze jest takie narzedzie do pobierania i rownoczesnie do zwiększania prędkości pobierania plików, co w dzisiejszych czasach, mimo w miare szybkiego internetu, jest duza zaleta.
Bylabym zadowolona mogac uzywac tak dobrego programu.
Dziekuje za zorganizowanie konkursu na ten program!

helium

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
2617
Miasto
Kraków
_______________________________Smutna wiadomość_____________________________
W związku z wycofaniem się firmy Tonec Inc. z przekazania licencji konkurs zostaje odwołany. Powodem wycofania się jest niezadowalająca forma linkowania do ich strony domowej.
A teraz troszkę wyjaśnień. Na naszym forum wszystkie linki są kodowane automatycznie czy to będzie BBCode czy też link zwyczajnie wklejony. Niestety nie da się tego ograniczenia wyłączyć ani ominąć. Żeby link nie został zakodowany umieściłem linki w takiej formie jak widzieliście ale taka forma linków nie jest indeksowana przez silnik wyszukiwarek (tak mi napisano).

Przepraszam wszystkich za zamieszanie że wyszło tak jak wyszło :facepalm

Tadek59

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
144
No cóż ale za tę reklamę , którą im zrobiłeś organizując konkurs i te opisy powinni choć dwie albo jedną licencję dać , to jest forum na którym mamy ponad 12 tysięcy ludzi , powiem jedno kiepska firma !!! :nea

alberto

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
218
Tadek59 napisał:
No cóż ale za tę reklamę , którą im zrobiłeś organizując konkurs i te opisy powinni choć dwie albo jedną licencję dać , to jest forum na którym mamy ponad 12 tysięcy ludzi , powiem jedno kiepska firma !!! :nea

Słuszna uwaga! :ok

helium

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
2617
Miasto
Kraków
Napisałem do nich że konkurs już ogłoszony i że trochę głupio tak. Trochę czasu poświęciłem żeby to przygotować ale cóż błagał ich nie będę.

Emmers

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
817
Miasto
Hajnówka
U nas w Polsce jest na taką sytuację bardzo trafne przysłowie: Kto daje i zabiera ten się w piekle poniewiera. Zamiast IDM używam innego programu IDA i również jest bardzo dobry, a w podstawowej wersji darmowy, licencje wersji PRO nie mają ograniczeń czasowych. Producentowi IDM mogę tylko przypomnieć, że zachłanność nie popłaca.

Tadek59

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
144
Emmers napisał:
U nas w Polsce jest na taką sytuację bardzo trafne przysłowie: Kto daje i zabiera ten się w piekle poniewiera. Zamiast IDM używam innego programu IDA i również jest bardzo dobry, a w podstawowej wersji darmowy, licencje wersji PRO nie mają ograniczeń czasowych. Producentowi IDM mogę tylko przypomnieć, że zachłanność nie popłaca.

Dokładnie a ja będę lansował i polecał na pocieszenie , osobiście używam co prawda w powijakach ale świetny , szybki i darmowy Ant Download Manager & Video Downloader :link:

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
:klawik.

alberto

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
218
Recenzja dla nich też sama się nie napisała! Wyjątkowo nie fair! :(
Helium się napracował, za co jesteśmy wdzięczni. :dziękuję

helium

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
2617
Miasto
Kraków
Tak dla informacji. W licencji IDM czas biegnie od momentu wygenerowania licencji przez ich (Firmy) system a nie od czasu aktywacji przez użytkownika. Tak więc jeżeli ktoś ma lickę z KŚ to nie chomikować na potem tylko używać bo za pół roku będzie po temacie.

pss

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
62
Szkoda konkursu to fakt, jednak za sam opis i umieszczenie go na stronie jedna należałaby się Tobie.
Nie zniechęcaj się :piwko

tofana

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
857
Miasto
Boogie Street
Dziady smarowane! :pala

A

Anonymous

Pies im mordy lizał :fakolec
A dla kolegi helium należy się :piwko za czas włożony w przygotowanie konkursu :ok

wacek_1984

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
49
No to rzuć jako ochłap tę lickę z KS do IDM na 6m którą Ci podesłałem żebyś dodał ;]

Status
Zamknięty.
Do góry