Internet LTE od Cyfrowego Polsatu (Plus)

A

Anonymous

Hi
Starsi użytkownicy forum pewnie znają moje zdanie na temat netu LTE sprzedawanego przez CP czy Plusa
natomiast nowych przestrzegam - nie podpisujcie z nimi umowy i tego operatora omijajcie szerokim łukiem :hippie
dziś padł u mnie kolejny "rekord" prędkości :mistrzunio
JFHgcyo.png

:p
dobrze ze umowa kończy mi sie w marcu :klawik.

helium

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
2611
Miasto
Kraków
jorn napisał:
Hi
Starsi użytkownicy forum pewnie znają moje zdanie na temat netu LTE sprzedawanego przez CP czy Plusa
natomiast nowych przestrzegam - nie podpisujcie z nimi umowy i tego operatora omijajcie szerokim łukiem :hippie
dziś padł u mnie kolejny "rekord" prędkości :mistrzunio
JFHgcyo.png

:p
dobrze ze umowa kończy mi sie w marcu :klawik.
Aż nie do wiary. Zapewne składałeś reklamacje. :facepalm

A

Anonymous

dla pewnosci zrobiłem jeszcze jeden, u innego "sprawdzacza mocy"... :klawik.
3zbJtqj.png
:yhy
wiatr we włosach muchy w zębach-lub jak kto woli-ogień i dym :yhy :yes master
reklamacje nic nie dają, jest dobrze 2-3 dni a pozniej znów lipa :facepalm
dodam iż nie mieszkam w "lesie" tylko w centrum miasta
jak będzie jutro tak samo to zadzwonię i postraszę wcześniejszym zerwaniem umowy
nawet jednego Mb/s nie dają ,a według umowy powinni
------
taki net to ja miałem w "Neostradzie" z tym ze ...15 lat temu :zaciesz
ach ten postęp... :ok

A

Anonymous

Dziś kolejny dzień, i nowa zajefajna predkośc superszybkiego internetu LTE Cyfrowego Polsatu :yhy
qW6ikbu.png

jest moc :mistrzunio
:facepalm

A

Anonymous

Jorn-a co myślałeś ?? Przecież ten cały Polsat to Parada oszustów :chory .

A

Anonymous

Prawie 2 lata temu gdy podpisywałem umowę, miałem ograniczone możliwości... mogłem co prawda iść do Orange, natomiast połasiłem się na Polsat...to był bardzo wielki błąd
place 59 zł i mam internet jak w szałasie w Zimbabwe :suuper
co ciekawe ojciec płaci o polowe mniej (ma w Play) i nie schodzi mu poniżej 50Mb(pominę ze nie ma praktycznie żadnych limitów, w porównaniu ze mną )
masz racje Hornet- Polsat to oszuści i złodzieje

kuba-xp

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
8
Wziąłem rok temu na próbę - zrezygnowałem po 3 dniach. Obecnie grubo przepłacam za internet (neo + utrz. łącza), ale przynajmniej stale mam najwyższą umowną prędkość i nieprzerwany dostęp.

remool

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
71
jorn napisał
Prawie 2 lata temu gdy podpisywałem umowę
:eek: :eek:
Kto podpisuje takie długie umowy? :facepalm 12cie m-cy to max na co powinniście się godzić.
Wytrzymałeś/męczyłeś się z Polsatem prawie 2 lata, tylko i wyłącznie na swoje własne życzenie a może z niewiedzy, tego nie wiem. ale wiem, że w ciągu tych dwóch lat Polsat kilkukrotnie zmieniał regulamin co mogło być powodem do rozwiązania przez klienta umowy bez ponoszenia dodatkowych kosztów/kar umownych :jezyk

A

Anonymous

remool napisał:
jorn napisał
Prawie 2 lata temu gdy podpisywałem umowę
:eek: :eek:
Kto podpisuje takie długie umowy? :facepalm 12cie m-cy to max na co powinniście się godzić.
Wytrzymałeś/męczyłeś się z Polsatem prawie 2 lata, tylko i wyłącznie na swoje własne życzenie a może z niewiedzy, tego nie wiem. ale wiem, że w ciągu tych dwóch lat Polsat kilkukrotnie zmieniał regulamin co mogło być powodem do rozwiązania przez klienta umowy bez ponoszenia dodatkowych kosztów/kar umownych :jezyk
wtedy gdy podpisywałem nie było innych...
nie wiem za bardzo o jakich zmianach piszesz ,aczkolwiek o niczym takim nie słyszałem, gdyby tak było bez gadania bym z ich usług zrezygnował :guma

remool

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
71
Ostatnia zmiana regulaminu CP miała miejsce ok 5-6 m-cy temu, chodziło wtedy chyba o dostosowanie pewnych sformułowań widniejących w umowach abonenckich do przepisów zgodnych z prawem UE....a każda zmiana treści regulaminu (nawet jednego paragrafu) daje abonentowi możliwość nie zaakceptowania go co jest równoznaczne z opuszczeniem szeregów "szczęśliwych" użytkowników wykupionej usługi. Oczywiście operator zobowiązany jest poinformować o tym fakcie swoich abonentów ...i robi to ale czasem z opóźnieniem lub wcale a jeśli już poinformuje w ustawowym terminie to większość z ludzików nie czyta i wywala pisemko do kosza a potem narzeka :(

A

Anonymous

Nic nie dostałem,żadnego pisma czy maila... wplaty dokonuje przelewem przez net, w tym przypadku mnie nie poinformowali :nea

alchemia

Wygadany
Reakcje/Polubienia
14
Nie każda zmiana, ale na niekorzyść. Dodatkowo pogorszenie nie może wynikać z czynników zewnętrznych, niezależnych od usługodawcy, np. podatki, zmiana prawa itp.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30623
Miasto
Trololololo
łe tam, kumpel ma tego Polsata cyfrowego i właśnie zachwala że git chodzi i szybko.

helium

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
2611
Miasto
Kraków
Dużo zależy od obciążenia BTS do którego się logujesz. Zależność jest prosta, czym więcej "pijawek" tym gorzej "idzie". No ale w tym przypadku to już rozbój w biały dzień i jeszcze trzeba za to płacić. :pala

Do góry