Jak dokonać uaktualnienia do Windows 8 Pro za 69 zł

Emmers

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
805
Miasto
Hajnówka
Jeśli mamy na komputerze zainstalowany legalny Windows XP, Vista lub Windows 7, możemy bezboleśnie uaktualnić do Windows 8 za 129 złotych.Robiłem to już na dwóch komputerach z Windows XP Home moich kumpli i sprawa jest bardzo prosta. Nowy system ściąga się i instaluje praktycznie sam, a klucz jest przesyłany na zarejestrowaną pocztę elektroniczną.
Sam jeszcze pracuję na legalnym Windows Xp Pro i rozważam przejście na Windows 8, ale nie wcześniej niż w lutym 2013

Aguarius

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Z tego co mi wiadomo to aktualizacja do W8 za 129 złotych jest możliwa do 31 stycznia, więc w lutym to raczej będzie już musztarda po obiedzie?

Emmers

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
805
Miasto
Hajnówka
Do końca stycznia można spokojnie zdobyć Windows 8 za darmo...

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
Prawdę mówiąc z tym za darmo to przesadziłem, ale porównując ceny dzisiejsze z tymi, które były do końca stycznia, to była rzeczywiście darmocha. Porównajmy cenę 129 Złotych za system Windows 8 Pro z Media Center Pack (darmowym) a dzisiejszą ceną 1199 Złotych za ten sam Windows 8 Pro (bez Media Center Pack -za który teraz trzeba zapłacić osobno)...

tofana

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
857
Miasto
Boogie Street
Aguarius napisał:
Z tego co mi wiadomo to aktualizacja do W8 za 129 złotych jest możliwa do 31 stycznia, więc w lutym to raczej będzie już musztarda po obiedzie?

Dokonując aktualizacji z Win7 można było kupić za $15 (69zł) do końca lutego. :dziwak

Do góry