Jak pobierać filmy z YouTube

wasylek

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Re: Film z YouTube

@senior38 -proponuje RipTiger(odpowiednio musisz skonfigurować)łapie wszystko jak leci-włacznie z stronkami limitowanymi czasowo(online).pozdro.si.

remool

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
71
Re: Film z YouTube

@Senior38
Ramol poproszę....
Łoooo teraz zlookałem ..poracha :facepalm ...ale Senior38 mi pojechałeś Nie ramol tylko remool (podwójne "oo" czytane jako "u") !! :szef

thorsten

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
6
Hej.
Otrzymałeś wiele wspaniałych odpowiedzi,ale to moja będzie najlepsza....
Oto link.
Sofcik integruje się ze wszystkim co tylko możliwe:strony ,portale,linki,filmy.Najnowsze wersje przeglądarek ? Zapomnij.To już nie Twój problem.Soft uczyni to sam.Chcesz pobrać stronę? Podaj głębokość pobierania i uzbrój sie w cierpliwość.Potrzebujesz program ?No problem.Film You Tube ?Dlaczego nie.?! Soft ,można go wykluczyć z auto startu,a w odpowiednim momencie da osobie znać.Np.You tube .Zobaczysz nad okienkiem filmu mały prostokącik-pobierz z ....WSIO ZA FREE.GO...Mam go 2-3 tyg.,a wcześniej uzywałem free download,ale ten jest fantastic...

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

po prawej stronie masz okno -get free...Ja ten wziąłem,bo promo chyba finish.Ale chodzi.Na FF CIĄGLE DO WSZYSTKIEGO mam okienko-czy pobrać?Internet download manager 6.11.To naprawdę jest za free.Spróbuj.
Nie zapomnij.Trzeba go ustawić.Jest w polskim.Dosłownie każde zaznaczenie na stronie i pyta sie czy pobrać.Dla mnie,TO REWELACJA !!!
Miłego użytkowania. :szef

EDIT:

Zapomniałem linka zamkąć.OXY będzie wył.Q..wa. :(

Nicolas78

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
12
Miasto
Warszawa
Ja osobiście polecam Clip Extractor (był kiedyś na GOTD) lub IDM.
Niestety giftowa wersja Clip Extractor'a działa tylko na You... inne strony dostępne w wersji PRO :(

Pozdrawiam

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30489
Miasto
Trololololo
@Thorsten ja radzę ci zacząć używać funkcji edytuj
yjoUJ.jpg

zamiast pisać post pod swoim postem.....

A

Anonymous

@Thorsten
po prawej stronie masz okno -get free...Ja ten wziąłem,bo promo chyba finish.Ale chodzi.Na FF CIĄGLE DO WSZYSTKIEGO mam okienko-czy pobrać?Internet download manager 6.11.To naprawdę jest za free.Spróbuj.
BTW. Gdze Ty tam widzisz IDM za free ?? :scratch
BTW2. Niezły z Ciebie marketingowiec :klawik. :p

thorsten

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
6
Okno ,które otworzysz należy przewinąć do dołu .Masz free.Ja pobierałem wyżej ,pomimo ,że istniało promo a i tak mam free.Kilka osób na tym portau pytałem dawniej o porady.Pomogły.Zawsze były ok.Staram się odpłacić tym samym.Więc ja równiez nie robię Was w bambuko.Staram się pomóc tak,jak ja sam to sprawdziłem i sam pomoc otrzymywałem.Zwiń stronę :ok .Get free.

jak tu dodać zdjęcie (sceen) ?

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30489
Miasto
Trololololo
to ciekawe że Internet Download Manger jest za free skoro producent programu sprzedaje go za kaskę

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
Jeśli chodzi o wstawianie zdjęć to masz w panelu jak się wstawia
i256345_screenshot00002.jpg

najedź na IMG lub mimg ( w przypadku dużego zdjęcia ) i będziesz miał opis.

thorsten

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
6
I dlatego podałem link.Ja frajer,komputerowy cep i życiowy idiota.(zauważyłem,iż mnóstwo "fachowców" informatyki tu bywa),więc milczałem. Wstyd mi było.Nie znam sie. Polecam sprawdzenie .Wersja free ma ograniczenie,co nie znaczy,że wygasa po np.30 days.Zainstaluj i sprawdź.
P.S. Przestań żuć tę gumę.Szlak mnie trafia.
:ireful Ja mam 28 lat i dla was jest nic w komp.?!Q..wa ,kim tu jesteście ?Nawet stron czytać nie umiecie ?! Coś pokombinować .Uczynić z własnej gestii.Tylko czekać na gotowe ?Mama daj ??
I wy obecni maturzyści będzięcie rządzić Polską za ileś lat (niedługich lat).Uważając się za OMNIBUSÓW(o ile znacie to stwierdzenie ?!) ZGROZA. :ireful :ireful :ireful..

Tadek59

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
144
A

Anonymous

@thorsten
Widzę że dowcipny z Ciebie chłopiec więc możemy się pośmiać :p :p :p :p
Ale jak wiadomo co za dużo to nie zdrowo- do rzeczy- to co jest na tej stronie to jakiś stary konkurs na 6 licek IDM ( kto nie umie czytać :scratch :sarkazm ), to co jest tam do pobrania to zwykły trial ( zapewne w programie masz napisane wersja niezarejestrowana). Używasz już 3 tygodnie ?? więc za tydzień spotka Cię niemiła niespodzianka :(
Chyba że Ty cały czas mówisz o Free Download Manager do którego jest link na tej stronie :dziwak

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30489
Miasto
Trololololo
@thorsten nie ma co się denerwować, jest ładna pogoda warto wybrać się na spacerek i jakiś browarek.
thorsten napisał:
P.S. Przestań żuć tę gumę.Szlak mnie trafia.
poprawnie powinno być "Szlag mnie trafia" :szydera

Nicolas78

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
12
Miasto
Warszawa
Ostatnio w SMplayer spotkałem dodatek YouTube browser - całkiem przyjemny,
ale jednak najlepszy jest IDM full version, lub addon FVD do liska.

Do góry