Jak przywrócić pliki z pamięci wewnętrznej telefonu?

Śnieżynka

Wygadany
Reakcje/Polubienia
2
Miasto
Polska
Witam,
od dłuższego czasu zawieszał mi się telefon albo, wymazywał częściowo tekst napisanego SMSa, nie chciał uruchomić danej aplikacji (telefon nie jest zawirusowany) i wczoraj w nocy już mnie naprawdę bardzo zdenerwował i postanowiłam przywrócić ustawienia fabryczne, ale zapomniałam, że w pamieci telefonu mam dwa bardzo ważne dla mnie nagrania, nie przeniosłam ich na kartę pamieci, a ustawienia fabryczne przywróciłam (nic tylko walnąć głupim łbem w ścianę! Wcześniej zawsze przenosiłam pliki, albo robiłam ich backup)
Mój telefon to Samsung Galaxy j1 (j100h), żaden sposób na jego root nie działa (po zrobieniu roota telefon zawiesza się na logu producenta i trzeba wgrać czyste oprogramowanie) i w związku z tym mam pytanie czy jest jakaś możliwość, żeby w domu odzyskać te pliki bez roota? (Gdyby był root, to dałabym radę)
Za każdą pomoc bardzo dziękuję, to dla mnie bardzo ważne

PS. Chyba, że jest tutaj jakiś posiadacz j1, któremu udało się zrobić root i bedzie w stanie mi napisać jak to zrobił, to też będę wdzięczna

sPeRaCz

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
23
Wgrywałaś już stockowy firmware po nieudanym roocie?

Śnieżynka

Wygadany
Reakcje/Polubienia
2
Miasto
Polska
Nie, to bylo wcześniej, nie teraz po tym jak przywróciłam ustawienia fabryczne, po usunięciu plików nie robiłam też roota

sPeRaCz

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
23
Inaczej. Stock był wgrany po utracie plików?

Śnieżynka

Wygadany
Reakcje/Polubienia
2
Miasto
Polska
Nie, po utracie plików, spwcjalnie nic nie ruszałam, aby była możliwość odzyskania tych plików

alco

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
648
Do góry