Jak to działa?

SecurityVideoTest

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Zastanawiam się nad instalacją Emsosoft Anti Malware. I w związku z tym mam pytanie. Jak działa to nabijanie licencji? Że co? Że ile osób ściągnie program z mojego linku, to przedłużą mi subskrypcję? Tak? Proszę o rzetelną odpowiedź.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30515
Miasto
Trololololo
Na stronie producenta jest przecież wyraźnie napisane........

SecurityVideoTest

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Szukałem, może nie dokładnie... Ale niech ktoś się wypowie, kto w ten sposób używa tego softu. Zzy to działa, i o ile przedłużają?

A

Anonymous

Napisz do mnie na PW to ci wytlumacze!Tu na forum nie bede tlumaczył bo zaraz się jakiś tępy h..j czepi że to nie tak!

A

Anonymous

byku81 napisał:
Napisz do mnie na PW to ci wytlumacze!Tu na forum nie bede tlumaczył bo zaraz się jakiś tępy h..j czepi że to nie tak!
Brawo. Co za wyczerpująca merytoryczna odpowiedź :szydera
Co tu się dzieje ostatnio :scratch :(

remool

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
71
byku81 napisał(a):Napisz do mnie na PW to ci wytlumacze!Tu na forum nie bede tlumaczył bo zaraz się jakiś tępy h..j czepi że to nie tak!
Wypowiedz mówi sama za siebie kto jest tępym ****...em :gwizdek
TP03F.jpg

Bizon

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
321
Miasto
Nagykutas
marsellus napisał:
byku81 napisał:
Brawo. Co za wyczerpująca merytoryczna odpowiedź :szydera
Co tu się dzieje ostatnio :scratch :(

Pewnie syndrom vkoorvienia pozimowego. :gwizdek :klawik.

A

Anonymous

W programie z aktywowaną licencja generujesz link który podajesz znajomym którzy zainstalują ten program i za to dostaniesz dodatkowe dni.

A

Anonymous

Kurcze ludzie co się z Wami ostatnio dzieje, "wszyscy" na około tylko by obrażali, weźcie się w garść bo to zmierza w złym kierunku :nie wolno, chcecie aby tak teraz wyglądało forum?!

Tadek59

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
144
Ja mam propozycję i pewnie nic nowego nie powiem ale jeżeli ktoś czegoś nie wie to będąc użytkownikiem forum mamy możliwość wysłania maila z prośbą o wytłumaczenie czy też rozwiązanie problemu do moderatora do kolegi fąfla - kogoś kto jest tu dłużej i wie więcej .
Ja kilka razy korzystałem z pomocy Oxy i nigdy mi nie odmówił .
Jest chyba nawet specjalny dział masz pytanie masz problem napisz .
:friends

Do góry