Jak to zlikwidować.

senior38

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
238
Miasto
Świętokrzyskie
Od pewnego czasu przy uruchamianiu laptopa wyskakuje mi taki komunikat.Nie wiem o czym on informuje i co oznacza.Proszę mi poradzić co mam zrobić,aby to zlikwidować.Mój system to XP.
p2ua9Lr.png

waldi

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
66054
Zobacz tutaj:

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
hmpschedexe to plik wykonywalny HitmanPro -odinstalowanie programu powinno pomóc.

al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
12570
Miasto
Somewhere over the rainbow.
Masz aktualne sterowniki i zainstalowane wszystkie aktualizacje? Czy ten problem pojawił się sam z siebie czy po zainstalowaniu jakiegoś programu i to on generuje ten błąd?

Ircus

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
54779
senior38 napisał:
Od pewnego czasu przy uruchamianiu laptopa wyskakuje mi taki komunikat.Nie wiem o czym on informuje i co oznacza.Proszę mi poradzić co mam zrobić,aby to zlikwidować.Mój system to XP.
p2ua9Lr.png

Tak zapytam czy masz zainstalowany HitmanPro ?? jeśli tak to go porostu odinstaluj np: Revo uninstalier i po kłopocie .

senior38

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
238
Miasto
Świętokrzyskie
Mam Hitmana Pro,ale zainstalowany był wcześniej to znaczy ze dwa tygodnie temu a to się stało chyba w środę.

Tadek59

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
144
Witam !

Hmpsched.exe jest to plik wykonywalny, który uruchamia program HitmanPro Scheduler jest to planowanie skanowania dla programu HitmanPro , sprobuj wyłączyć opcje scheduler czyli planowanie skanowania i zresetuj kompa czyli wyłącz i włącz. Jeżeli to nie pomoże to za pomocą Revo odinstaluj Hitmana zresetuj kompa a potem ponownie go zainstaluj.
To powinno pomóc spróbuj tego co napisałem :klawik.

senior38

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
238
Miasto
Świętokrzyskie
Dziękuję wszystkim za pomoc.Wszyscy mieli rację.To informacja od Hitmana,ale zastosowałem się do rady Tadka i jest OK.

Do góry