Jak usunąć program z systemu Amiti Antiwirus?

sitol

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Witam.Usunąłem ten program programem RevoUninstaller bo go tam nie ma a program dalej uruchamia się z systemem i próbowałem też go odinstalować deinstalatorem to pasek zielony doszedł do pewnego miejsca i dalej nie nie chce ruszyć.A mam windows 7 .Proszę o pomoc

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30548
Miasto
Trololololo
Nie usuwaj żadnych programów antywirusowych jakimkolwiek Revo czy czymś podobnym bo możesz rozwalić system całkiem, antywirusy bardzo ingerują w system i należy je usuwać tylko programami producenta AV, w sumie najłatwiej i najszybciej będzie jak zainstalujesz tego av jeszcze raz i usuniesz go normalnie przez dodaj usuń programy.

helium

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
2611
Miasto
Kraków
OXYGEN THIEF napisał:
Nie usuwaj żadnych programów antywirusowych jakimkolwiek Revo czy czymś podobnym bo możesz rozwalić system całkiem, antywirusy bardzo ingerują w system i należy je usuwać tylko programami producenta AV
Święta racja.

A

Anonymous

Sitol-a skąd w ogóle wytrzasnąłeś tego Amiti :eek: ? Nie można było instalnąć czegoś normalnego ?

sitol

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Zainstalowałem go ponownie i pojawił się w dodaj usuń programu ale jak nacisnąłem odinstaluj to pasek zielony zaraz się zatrzymał w miejscu i nic dalej nie pójdzie.

pss

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
62
Przyczyn pewnie będzie kilka, ale spróbuj mu najpierw wyłączyć w ustawieniach autostart i inne moduły, restart komputera następnie zakończ jego wszystkie procecy i usługi - może pomóc. Dopiero wówczas ponowna próba odinstalowania, przynajmniej ja bym tak kombinował.
Widzę że kolega wyżej znalazł info że nie jest to odosobniony problem :gwizdek

Do góry