Jakie telefony i z jakim systemem posiadacie

Szuri21

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
BlackBerry 9500 (BB OS 5) do tego BIS i nic więcej mi nie potrzeba do szczęścia.

Conti

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
76
nokia e52 i służy jako telefon
jedynym dodatkiem do telefonu, który byłby fajny, to dobry aparat fotograficzny

w zasadzie to marzy mi się brak telefonów komórkowych i innych badziewi będących pętla na szyi
kiedyś były wspaniałe czasy ....

remool

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
71
Od dziś Nokie c5-03 I chętnie bym coś w niej podłubał bo Anny ani Belli do niej nie przewidzieli :ireful Widzę Eru że Ty dłubałeś w symbianie to może poleć ciekawe forum dla " symbianowych dłubaczy " :D Jest tego całe mnóstwo ale potrzebuje coś pewnego i sprawdzonego :klawik.

TurboDymoMan

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Xperia X10 mini z androidem 2.1.1 (chyba) + root i dobrze mi się żyje. :yahoo Na razie nie chce się przesiadać na nowszego. :dziwak

Tomnord15

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
146
Miasto
Wrocław
Ja posiadam Sony Ericsson Vivaz z Symbianem S60v5 i bardzo wkurza mnie to w tym systemie, żeby zainstalować jakąkolwiek aplikację to aplikacja ta musi być podpisana certyfikatem. Jest to cholernie denerwujące, czemu nie władowali w ten telefon Androida?

TurboDymoMan

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Cóż, wciąż SE X10 mini, ale już z custom romem miniCM 7 + nAa 6 kernel :D Znacznie lepszy od stocka.

majkel_93

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
LG Swift 3D Andek 2.3 i Toshiba AC100 Andek 2.2
Wcześniej miałem HTC Magic również z Androidem 2.3
Chyba czas sie leczyć na Andro-nałóg :sarkazm

remool

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
71
Tomnord15 napisał(a)
Ja posiadam Sony Ericsson Vivaz z Symbianem S60v5 i bardzo wkurza mnie to w tym systemie, żeby zainstalować jakąkolwiek aplikację to aplikacja ta musi być podpisana certyfikatem. Jest to cholernie denerwujące, czemu nie władowali w ten telefon Androida?
Wejdź na forum symbiana odblokuj go i możesz instalować wszystko co chcesz Ja jestem "symbianowcem " i uważam że to super system - tel ze symbianem łączy się z netem kiedy ja tego chcę a nie kiedy chce tego system jak w przypadku andka :dziwak :wariat

Dozamet1

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1
Miasto
Nowa Sól
kamil10506 napisał:
Sony Ericsson Xperia X8.
Zmieniłem soft na Custom ROM - GingerDX 2.3.7 i zmieniłem kernel :D
Podkręciłem procesor, dałem SWAP (SD jako RAM) i hula :D

Masz może poradnik jak szybko i bezproblemowo zaktualizować 2.1.1 do GingerDX 2.3.7 ???

Eru

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
2
Miasto
Sosnowiec
Przyzwoicie - udało mi się go raz zawiesić tak, że musiałem baterię wyjmować i nie wiem jak mi się to udało :D
HTC Sense się często restartuje i może to być uciążliwe ale zmiana Launchera pomaga - mi tam nie przeszkadza więc używam Sense :p

K2o

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1
A co z tym zawiasem, na którym umocowana jest klawiatura? Na niektórych forach wyczytałem, że szybko łapie luzy.

Eru

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
2
Miasto
Sosnowiec
Fona mam niecałe 2 miechy więc nie wiem jak przy dłuższym użytkowaniu ale póki co działa dobrze - wiadomo przecież, że pewnie złapie luz ale niewielki po pewnym czasie użytkowania :p

Do góry