New World OrderDozamet1 napisał:a cóż to takiego ?
New World OrderDozamet1 napisał:a cóż to takiego ?
Właśnie o tym Korwin-Mikke mówił.Dozamet1 napisał:wiadomo że o nie wygodnych sprawach się nie piszę tak to już jest niestety
Dla mnie ten kolo to strasznie dziwny jest jakby z kołyski w dzieciństwie wypadł na beton ,ale każdy lubi co innego bo jakby każdy lubił to samo to nudno by byłoNo baaa... To prawda. Ja go cenie za wiedzę. Mało jest takich ludzi trzeźwo patrzących na świat ( nie tylko na PL). Ale sam to on nic nie zrobi, nawet jako prezydent. To właśnie zakłamane media kreują go na idiotę, a dlaczego ?? Odpowiedz jest prosta.Dozamet1 napisał:Każdy ma czasem przebłyski geniuszu nawet i onDla mnie ten kolo to strasznie dziwny jest jakby z kołyski w dzieciństwie wypadł na beton ,ale każdy lubi co innego bo jakby każdy lubił to samo to nudno by było

wspólczuje cim4cios napisał:jesli mam byc szczery (ani komorowski ani kaczynski nie sa moimi faworytami) to jednak wiecej jadu bije z waszych wypowiedzi, niz z wypowiedzi niejednego wyborcy pisu, a to przeciez oni sa oskarzani o bycie zjadliwymi ... druga tura ide glosowac na kaczorexapozdrawiam