A
Anonymous
Cześć Wszystkim,
zauważyłam, że kiedy jedna osoba organizuje taki sam konkurs w dziale dla Wszystkich ale także w dziale tylko dla VIPów to sporo osób bierze udział i tu i tu, nie wiem jakie Wy macie zdanie na ten temat, ale takie zachowanie powinno być zabronione, można by dodać punkt do regulaminu, który nawiązywał będzie do takiego działania.
Moim zdaniem powinno być to zabronione dlatego, że:
Po pierwsze, aby nie być samolubem i dać szansę innym na wygraną
A po drugie aby każdy miał w miarę wyrównane szanse
Podzielacie moje zdanie, czy może myślicie zupełnie inaczej na ten temat?
zauważyłam, że kiedy jedna osoba organizuje taki sam konkurs w dziale dla Wszystkich ale także w dziale tylko dla VIPów to sporo osób bierze udział i tu i tu, nie wiem jakie Wy macie zdanie na ten temat, ale takie zachowanie powinno być zabronione, można by dodać punkt do regulaminu, który nawiązywał będzie do takiego działania.
Moim zdaniem powinno być to zabronione dlatego, że:
Po pierwsze, aby nie być samolubem i dać szansę innym na wygraną
A po drugie aby każdy miał w miarę wyrównane szanse
Podzielacie moje zdanie, czy może myślicie zupełnie inaczej na ten temat?
, oczywiście z czepianiem to żart). Pisząc o zasadzie w regulaminie, miałam na myśli to, że można by dodać wzmiankę o tym, że nie można brać udziału w dwóch takich samych konkursach organizowanych przez jedną osobę.
Bo patrząc tak , Fąfle startować by mogli tylko w swoim dziale, pozostali userzy w podstawowym więc jaka była by była różnica między danymi grupami ? Każdy po 1 szansie by miał. Niby teraz ma się 2 szanse i jest jakaś bonifikata , ale 2 licek nie zdobędzie się więc nie ma krzywdy i nie będzie wszystkiego się brało pod siebie .
Poza tym często w niektórych konkursach niektórzy fąfle nawet w swoim dziale nie startują więc nie korzystają za bardzo ze swoich przywilejów , aby im zabierać
. W sumie Oxy decyduje , my tu możemy najwyżej coś zasugerować