Kaspersky Internet Security 2013 – Konkurs

maximus

Wygadany
Reakcje/Polubienia
1
Dlaczego KIS 2013? Bo wszystko przemawia za tym pakietem bezpieczeństwa! Kolejne testy i praktyka potwierdzają: KIS to ochrona na najwyższym poziomie przy ograniczonym apetycie programu na zasoby. Od takich programów oczekuję pewności, a KIS to bez wątpienia zapewnia.

win98

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
50
"...co sprawia, że wybierasz KIS 2013?"

Na lapku żony używam rozwiązań freeware i nie mogę powiedzieć, że są złe, ale nie mogą równać się bogactwem rozwiązań i skutecznością z Kaspersky Internet Security. Dlatego też dam sobie (żonie) szansę na profesjonalne zabezpieczenie sprzętu :)

ToGor - super konkurs :hi

A

Anonymous

Cóż mogę napisać ? Używałem go jeszcze w Gimanzjum...prawdziwy Mistrz i protoplasta wszystkich skutecznych pakietów...prawie nie do przejścia,co wcale nie dziwi,wszak Rosjanie mają doświadczenia w tworzeniu bunkrów nabyte w Wojnie Ojczyźnianej :klawik.
Wszystkie możliwe moduły ochronne poczynając od : antyvirusa,ochrony komunikatorów,reputacji w chmurze czy ochrony sieci a kończąc na takich nowalijkach jak : Safepay-służącej do bezpiecznych transakcji bankowych.
Polecany na wszystkich prestiżowych forach security...a nawet doceniany na amatorskich,chociażby takich jak : SG :wariat
Zgłaszam swój akces do konkursu :zawsty

grr

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
96
Thanks for the giveaway.

Kaspersky Internet Security 2013 is very effective, low on resources, and provides good protection overall.

In addition, it provides security for online banking and shopping as well. It is also good against malware and infected websites.

Also it works good along with other security software's such as Outpost Firewall, MBAM and SAS.

Please count me in this giveaway.

prenrzyk

Wygadany
Reakcje/Polubienia
9
Mam Kaspersky Internet Security 2012.jestem zadowolony z pracy tego programu.jest szybki,sprawny i nie "muli" komputera.
Ale niestety za 27 dni kończy się roczna licencja i dobrze by było ją przedłużyć.Akurat trafia się okazja.
mam nadzieje ,że tym razem szczęście się do mnie uśmiechnie.

wab

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Uważam, że jest to najlepszy pakiet zabezpieczający na rynku,program łatwy w konfiguracji, wiele przydatnych funkcji.

Cetus

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
47
Do niedawna używałem KIS 2012 ale niestety kupiona przeze mnie licencja na all... okazała się fałszywa więc musiałem zrezygnować. Chętnie wypróbuję wersję 2013...

ssl111

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
81
Miasto
starogard gdanski
A ja nigdy nie miałem ale czytając recenzje tego softu chętnie zobaczę czym to się je

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
11
Chciałbym wygrać program który w każdych testach jest w ścisłej czołówce. Do tej pory nie brałem KIS pod uwagę ze względu na spore obciążenie kompa ale od wersji 2013 to dosyć lekki pakiecik.
:dziękuję

tewje69

Wygadany
Reakcje/Polubienia
1
Witam.

Chcę sprawdzić na własnej maszynie jakość tego mistrzowskiego pakietu.

Pozdr.

tedii

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
5
Sam go nie używam ze względu na obciążenie systemu ale na laptopie mojej żony działa od dwóch lat i ma się dobrze. Właśnie kończy mi się licencja. Program praktycznie bezobsługowy i praktycznie we wszystkich testach pakietów Internet Security jest przynajmniej w pierwszej 3-ce. Może mi się poszczęści. Dziękuję za zorganizowanie konkursu. :ok

juh

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Wybieram KIS ponieważ ciągle mi go znajomi zachwalają pod nosem. Stad chcę przetestować go przez rok czy rzeczywiście jest taki świetny. Ale skoro nadarza się okazja wygrać licencję postanawiam spróbować szczęścia.

kubex9

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Wybieram KIS, bo testowałem już wersję 2011 i 2012, lecz ta wersja najbardziej przypadła mi do gustu, i chciałbym zostać z nią na dłużej, a pozatym co mi zaszkodzi spróbować:)

AXXAZ77

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Ja również w konkursie startuje
bo KIS dobrze u mnie się sprawuje
wszyscy go chwalą
i ochotę na niego mają :)

ja też :friends

wybieram kis-a bo to pakiet według mnie najsolidniejszy przede wszystkim skuteczny, nie zadaje zbędnych pytań, nie jest nadpobudliwy, nie wszczyna fałszywych alarmów.Po prostu instalujesz i nie wiesz że go masz Mam go już prawie rok na 2 komputerach i jest ok i chciałbym dalszej współpracy z nim.

ToGor robisz najlepsze konkursy dzięki :szef

przemeq

Wygadany
Reakcje/Polubienia
2
Legendarny... Kaspersky... wiele dobrego słyszałem, ale nigdy nie miałem, więc mogę Go mieć. :)
Podobno jest lekki, szybki i mało skomplikowany w użyciu, więc w sam raz dla mnie.

Do góry