Kaspersky Internet Security multi-device - KONKURS

ToGor

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
200
Miasto
Mazowieckie, Polska, Europa, Świat.
Dzięki uprzejmości dystrybutora i fundatora nagród firmie Kaspersky Lab Polska sp. z o.o. mamy dla Was :

KIS-MD-2014-Win8_.jpg

2 roczne licencje - każda na 3 dowolne urządzenia - program Kaspersky Internet Security multi-device /wersje elektroniczne/.
Każdy zwycięzca będzie mógł zabezpieczyć na rok – tzn. mieć ochronę Kaspersky na komputerze PC, komputerze Mac, smartfonie lub tablecie z Androidem /konfiguracja dowolna do wyboru - 1 licencja - 3 urządzenia/.
Licencje nie są przeznaczone do odsprzedaży.

Opis programu:

http://programyzadarmo.net.pl/forum...ky-internet-security-multi-device-t15688.html

Warunki i Zasady konkursu:

1) Napisz komentarz – Dlaczego warto korzystać z ochrony programem Kaspersky Lab ?
2) W konkursie mogą uczestniczyć wszyscy użytkownicy Forum „PZD”.
3) Mile widziany odnośnik o konkursie do portali społecznościowych - np. Facebook lub Twitter.
4) Konkurs trwa od 15.10.2013 do 24.10.2013 - ogłoszenie wyników 25.10.2013 r.
5) Zwycięzców wylosujemy przez Random.org

Po zakończeniu konkursu zwycięzcy prześlą mi PW z informacją : Wygrałem /lub wygrałam/ KIS 2014 MD.

W przypadku braku odzewu ze strony wygrywającego w ciągu 48 h od ogłoszenia wyniku nagrodę otrzyma następna osoba z listy Random.
Po przesłaniu mi PW – zwycięzcy otrzymają /maksymalnie w ciągu 2 dni/
1.Klucz licencyjny
2.Link do pobrania programu.

Powodzenia. :ok

Administracja/moderacja zastrzega sobie prawo do usuwania komentarzy obraźliwych, niestosownych, i nie dotyczących konkursu/programu.

M

mohammadwasi7861

1.) Write a comment - Why should I use Kaspersky Lab's protection?
Ans) Because its provide good protection to my PC and keeps away all types of threats from the system and this is trusted antivirus.
thanks for giveaway
Share is here >>

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Bizon

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
321
Miasto
Nagykutas
Najlepszy bunkier do ochrony przed wszelakim badziewiem z sieci.
Używam od kilku lat i mam o nim jak najlepsze zdanie.
Dzięki za konkursiwo ToGor. :hippie

noname152

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
"Dlaczego warto korzystać z ochrony programem Kaspersky Lab ?"
Warto ponieważ to najlepsze zabezpieczenie komputera przed wszelkimi szkodnikami. Kaspersky od lat słynie z dużej skuteczności swoich programów.

dzięki za konkurs!

AXXAZ77

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Ja również w konkursie startuje
bo KIS dobrze u mnie się sprawuje
wszyscy go chwalą
i ochotę na niego mają :)

ja też :friends

Program praktycznie bezobsługowy i praktycznie we wszystkich testach pakietów Internet Security jest przynajmniej w pierwszej 3 wybieram kis-a bo to pakiet według mnie najsolidniejszy przede wszystkim skuteczny, nie zadaje zbędnych pytań, nie jest nadpobudliwy, nie wszczyna fałszywych alarmów.Po prostu instalujesz i nie wiesz że go masz Mam go już prawie 2lata na 2 komputerach i jest ok i chciałbym dalszej współpracy z nim.

ToGor robisz najlepsze konkursy dzięki :szef

lanzone

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Nie będę lał wody o skuteczności KIS i tym podobnych rzeczach, każdy to wie i ma wyrobione swoje zdanie. Chciałbym wygrać ten pakiet ze względu na liczbę urządzeń na którym będzie można go zainstalować, akurat styknie na PC, notebooka i smartfona.
Dzięki za konkurs. ;)

rene1983

Wygadany
Reakcje/Polubienia
5
Program Kaspersky od lat słynie ze swojej skuteczności i nie zawodności co dowodzą tego różne testy jak i czołowe miejsca jakie zajmuje w nich od wielu lat.Używam go na stacjonarnym komputerze jak i w telefonie i mogę jedno o nim powiedzieć ,nie zamienię go na żadnego innego jest po prostu The Best.
Dzięki za konkurs.

E

elefante

Program Kaspersky ma najlepszą ochronę jego wykrywalność jest na 100% ma dużo pochwał ,co więcej Kaspersky Lab Profesjonalizm zabezpieczenia. Pozdrawiam

senior38

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
238
Miasto
Świętokrzyskie
Kasperky to jeden z najlepszych programów do ochrony komputera,dlatego chciałbym go mieć zainstalowanego na swoim komputerze.Dziękuję za ten konkurs.

alberto

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
218
Program zabezpieczający z czołówki światowej.
Warto korzystać z najlepszych rozwiązań, między innymi z nowej technologii antywirusowej ZETA Shield.

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
Dziękuję za konkurs! :yes master

Alexander

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
W.
Jeden z najlepszych i najsolidniejszych pakietów zabezpieczających dostępnych na rynku. Każde nowe wydanie tejże aplikacji udowadnia, że Kaspersky nie bez powodu od lat nie schodzi z podium.
Dzięki za konkurs.

A

Anonymous

Kiedyś najlepszy...teraz jeden z lepszych.Skuteczność całkiem dobra (oczywiście jak na pakiet AV) ale z optymalizacją kuleją od lat.Ale możliwość ochrony 3 różnych urządzeń-nie do pogardzenia :klawik.
ToGor-proszę mnie zapisać.

karnasw

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Piszę strony WWW, ale też naprawiam istniejące już witryny internetowe, często przy pobieraniu plików z FTP potrzebne jest wykrycie maksymalnej liczby szkodników, a pozwoli mi na to Kaspersky, zwycięstwa w wielu testach pokazują co on potrafi. Do tego program ten nie bombarduje nie potrzebnymi informacjami oraz pozwala na ustawienia pełnej automatyzacji. Na plus również interfejs miły dla oka.

Pozdrawiam

Likwis

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
2
Miasto
Okolice Krk
Potrzeba mi zabezpieczyć smartfon oraz inne urządzenia w domu :klawik. Kaspersky jak widać w testach dalej ścisła czołówka , po drugie nigdy mnie nie zawiódł , spełniał swoje zadania dlatego licencja na wyżej wymieniony program się przyda z całą pewnością. Dzięki za konkurs :piwko Pozdro i powodzenia dla reszty. :klawik.

tofana

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
857
Miasto
Boogie Street
Dlaczego warto korzystać z ochrony programem Kaspersky Lab?
Dlatego, że jest to według testów, jeden z najlepszych producentów oprogramowania zabezpieczająceo.
Biorę udział. :hippie

Do góry