vitio
Bardzo aktywny
- Reakcje/Polubienia
- 119
Naprawdę najlepsze oprogramowanie chroniące nasz komputer. Taki kombajn, który nic nie przepuści. Wszystkie inne oprogramowania tego typu mnie zawodziły. Ufam mu wręcz bezgranicznie, dlatego chętnie wezmę udział w konkursie.
. Dlaczego warto korzystać z ochrony programem Kaspersky Lab? Bo pracownicy Kaspersky Lab to fachowcy z pasją. Co roku starają się wymyślić coś dzięki czemu będziemy jeszcze lepiej chronieni przed zagrożeniami internetowymi. Jako kilkuletni użytkownik pakietu KIS mogę napisać, że to program absolutnie dla każdego - fachury, który może sam poustawiać sobie poszczególne składniki ochrony tak jak uważa i laika, który nie musi po instalacji martwić się jak skonfigurować program aby spełniał swoją funkcję czyli chronił użytkownika przed wirusami ponieważ ustawienia zalecane są wystarczające. Mimo że programu używam już od kilku lat to jakoś nie mam zamiaru zmienić go na coś innego. Dodatkową zaletą jest też ważność licencji (klucza). Dzięki formule: „-1/+3” nie musimy śpieszyć się z aktywacją licencji. Dla mnie to ważne bo do końca mojej obecnej licencji pozostało jeszcze sporo czasu. W takim razie dlaczego biorę udział w konkursie skoro jestem jeszcze chroniony? Odpowiedź jest prosta. Po wygaśnięciu obecnej licencji i tak zostanę przy produktach Kaspersky i warto by było mieć możliwość skorzystania z darmowej ochrony na kolejny rok. Być może taki konkurs już się nie powtórzy i wtedy będę żałował, że nie wziąłem udziału. Może się uda? Jeszcze raz dzięki za konkurs 

.