Kaspersky Internet Security - multi-device - KONKURS

wcpicker

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
121
Miasto
Łódzkie
Kiedyś przez kilka lat używałem KISa i byłem z niego zadowolony, zawsze przy przedłużaniu umowy w plusie za symboliczną kwotę, jak dobrze pamiętam 6zł można było dostać od plusa klucz ważny przez dwa lata.
Ja niestety już nie mogę korzystać z tej promocji bo zmieniłem sieć a chętnie bym zainstalował KISa, dlatego startuję w konkursie.

jawy1962

Wygadany
Reakcje/Polubienia
5
Pod koniec września kończy mi się licencja Nortona. Z chęcią przesiądę się na KIS.

Dzieki za konkurs.

ewa86

Wygadany
Reakcje/Polubienia
1
Witam - Kasperka miałam na swoim głównym komputerze prawie od zawsze i mogę zdecydowanie powiedziec ze przy rozsądnym korzystaniu z internetu jest on niezawodny. Szczególnie przy korzystaniu z bankowości elektronicznej i tego typu stronach , ktore wymagaja logowania daje duze poczucie bezpieczeństwa i zapewnia ochronę przed tym czego wszyscy chcielibysmy uniknąć.Niestety na liczniku licencji pojawiło sie dzisiaj 30 dni do konca i stąd mój udział w konkursie. Pozdrawiam Ewa

Fanatyk

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1
Na wstępie chciałbym podziękować za ten wspaniały konkurs. Kaspersky Internet Security to znakomity program do ochrony komputera potwierdzają to m.in różnego rodzaju testy oraz opinię użytkowników. Dawniej używałem tego antywirusa w wersji testowej i sprawował się naprawdę całkiem nieźle. Obecnie nie posiadam licencji na żaden "dobry" program zabezpieczający, dlatego właśnie przydałby mi się Kaspersky Internet Security. Miło byłoby do niego powrócić. Jeszcze raz dzięki za konkurs, oby było ich więcej, pozdrawiam ;)

HrabiaDracula

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
6
Miasto
z klawiatury
Witam. KIS to marka sama w sobie. Jego skuteczność potwierdzają niezależne testy. Od wielu lat chronił moje komputery. Dziś chciałbym powrócić do tego programu. Ochrona na 3 stanowiska stanowi doskonałe zabezpieczenie. Dzięki za konkurs.

pipo77

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Witam.Kaspersky Internet Security bardzo łatwy i obsłudze i skuteczny pakiet zabezpieczający.Super konkurs.Dzięki

mavio

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
12
Bardzo fajny konkurs. Używałem Kasperskiego jeszcze w wersji 6.0. Wtedy był uważany za jednego z najlepszych antywirusów. Później przeszedłem na inne pakiety, ale z checią powróciłbym do Kasperskiego.
Dlatego zgłaszam się do rywalizacji!

vitio

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
119
Zgłaszam się chętnie, gdyż Kaspersky Internet Security jest według mnie naprawdę świetnym kompleksowym zestawem zabezpieczającym system operacyjny. Jest łatwy w obsłudze. Kiedy z niego korzystałem naprawdę nie zawiodłem się na nim, dlatego chętnie do niego powrócę. Dziękuję za konkurs.

mac

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
3
Miasto
Starogard Gdański/Berlin
KIS-a używam od ładnych paru lat i spisuję się on na moim sprzęcie bez zarzutu. Nie odczuwam żeby zamulał mi komputer a jego wysoka skuteczność w wykrywaniu i usuwaniu malware sprawia że jest to mój ulubieniec wśród AV. Ponieważ wkrótce kończy mi się licencja bardzo chętnie wezmę udział w konkursie. Dzięki ToGor za wspaniały konkurs :dziękuję

ToGor

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
200
Miasto
Mazowieckie, Polska, Europa, Świat.
Wyniki konkursu :
bh6dC3h.jpg

Gratulacje dla zwycięzców : :ok :hura
CiociaSamoDobro
vdesign

A

Anonymous

programexe napisał:
niech to (...) 1-wszy byłem i .. przegralem!!!. A tak liczyem na ten program.Podzieli się ktoś kluczem?.
Chyba 5 :eek: .Uczyli w szkole liczyć do 10 ?? Programexe-to celowa robota...ewidentnie jakiś spisek.Na bank ktoś się podzieli...przecież po to startowali w tym konkursie :szydera .

Do góry