Kaspersky - wszystkie wersje

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29744
Miasto
Trololololo
Fajne testy ten gość robi :cool: , a jeśli chodzi o KISA to faktycznie jakiś dużo lubiący podjeść i mocno zamulić kompa.Kilka dni temu z ciekawości właśnie go zainstalowałem i pierwsze co zauważyłem to spowolnienie uruchamianych programów, mielenie dyskiem, wolny start systemu, no ale może to przez to że dawno nie używałem/miałem antywirka i nie mam jakiegoś punktu odniesienia, choć z tego co czytałem to nie tylko u mnie takie wygibusy KIS wyczynia.Jednak wolę AppGuarda czy DW które są nieodczuwalne i zużywają kilka/kilkanaście megsów i praktycznie zero proca :D Wiadomo że nie ma co za bardzo porównywać KISA do AG czy DW bo KIS to full (podobno ) lux wypas pakiet :p ale bez przesady, za bardzo ociężały jest. :twisted:

TurboDymoMan

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Mi Kasper nigdy nie mulił. :) Może dlatego, że mam mocny komp, ale na starszym z C2D 2,2GHz i 2,5 GB RAM również nie czułem tego ISa.

Jeżeli chodzi o mulenie na słabszych kompach to sięzgadzam oprócz wolnego startu. Instalowałem 2012 na netbooku i startowało normalnie, ale muliło niemiłosiernie (1 GB RAM + atom).

Norton jest leciutki, ale u mnie tak zwalniało start, że... i to na mocnym kompie z i7 2600 i 8 GB RAM!
F secure wg mnie to mistrzostwo jeżeli chodzi o lekkość. :)

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29744
Miasto
Trololololo
Możliwe, co system to program inaczej "chodzi".Do mulenia można się przyzwyczaić i po pewnym czasie pisać że program XXX nic nie muli, najlepszym ( chyba ) sposobem jest całkiem wywalić wszystko do zabezpieczeń z PC, pośmigać bez tych programów z miesiąc i przyzwyczaić się.Jak już się przyzwyczaisz to wrzuć takiego KISA czy innego full (chyba ) wypasa ( podobno ) nie mułka.

Likwis

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
2
Miasto
Okolice Krk
Wyszedł nowy patch dla linii produktów 2012 , oznaczony jako- (f).
Dzięki niemu działają wtyczki Kasperskyego w przeglądarce Mozilla 7 :)

Likwis

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
2
Miasto
Okolice Krk
W przygotowaniu jest kolejny patch dla linii produktów 2012 KIS/KAV oznaczony jako (g)

Lista zmian:

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Likwis

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
2
Miasto
Okolice Krk
Dziś premiera Kaspersky'ego Pure z linii 2.0 PL :jezyk . Nowa wersja korzysta z silnika Kaspra 2012. Stary Pur z wersji 2010 :ok

Informacje o produkcie:

Pobieramy: Kaspersky PURE 2.0 PL

:)

1qaz

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
89
Ten nowy KIS to jakaś prowokacja! Brak bezpiecznego surfowania i bezpiecznego uruchamiania dla aplikacji! WTF! To jakiś "niedorób" a nie pakiet IS - a może jestem ślepy? :szydera

S

Skasowany użytkownik 1532

1qaz napisał:
Ten nowy KIS to jakaś prowokacja! Brak bezpiecznego surfowania i bezpiecznego uruchamiania dla aplikacji! WTF! To jakiś "niedorób" a nie pakiet IS - a może jestem ślepy? :szydera

no właśnie po to tu wszedłem bo też nie widzę :)

Do góry