Kerish Doctor 2014 za darmo

tofana

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
857
Miasto
Boogie Street
Kerish Doctor 2014
Kerish Doctor – narzędzie do konserwacji systemu operacyjnego Windows. Oferuje najnowsze funkcje do zapobiegania awarii systemu i naprawiania błędów w rejestrze systemowym w czasie rzeczywistym. Interfejs programu składa się z klasycznego trybu, za pomocą którego użytkownicy mogą ręcznie dostosowywać ustawienia narzędzi i funkcji w programie lub z trybu pracującego w czasie rzeczywistym – rekomendowanego przez producenta, który przeznaczony jest dla początkujących użytkowników.

W programie znajdziemy listę komponentów, które umożliwiają wyszukiwanie i usuwanie błędów w systemie, usuwanie zduplikowanych plików, a także zwiększają wydajność systemu pod kątem gier komputerowych. Oprócz tego komponenty służą do zarządzania i kontrolowania wszystkimi aplikacjami uruchamianymi z systemem oraz zabezpieczające komputer przed różnymi niebezpieczeństwami w sieci.

Kerish Doctor oferuje też narzędzia do optymalizacji połączenia internetowego (przyśpiesza łącze internetowe), wyszukiwania i usuwania potencjalnie niebezpiecznych aplikacji znajdujących się w systemie. Poza tym monitoruje komputer i wykrywa wszystkie luki w zabezpieczeniu systemu operacyjnego.
info:instalki.pl

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Rycho

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
5075
Być może potrzebują testerów. Ciekawe czy program jest tak dobry jak o nim piszą?

Czy ktoś go zainstalował i może parę słów powiedzieć jak się ten program sprawuje, i czy nie muli jeśli pracuje cały czas w tle, i czyści i naprawia...

Askanag

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
443
Używam już trzeci rok. Najpierw wygrał w konkursie licencję, a potem kupił licencję na akcje na dwa lata.
Mogę powiedzieć, że program w ogóle nie jest zły. Funkcjonalność jest dość obszerny. Pracuje cały czas w tle, komputer mocno się nie załaduje.

Manila

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
58
Całkiem fajny program na pierwszy rzut oka... i na drugi też :eek:czko
Przez chwilę pobawiłem się nim w Shadow Mode.

44iQi2BZp1TK.png

c-OwgCobP00O.png

Dość dokładnie przeszukuje dysk:

OHH8yNEN-qAX.png

Nie wiem dlaczego nie wyczyścił mi akurat Chrome (co przy innych czyścikach wystepuje zawsze. Może coś w ustawieniach trzeba poprawić, choć to powinno być standardowe.)

Po usunięciu śmieci i błędów można cofnąć zmiany w Rollback Changes,

ouIO9Pp7CRcE.png

Program potrafił znaleźć u mnie ślady po dawno odinstalowanym przez specjal.narzędzie NIS-ie :ok :

PRap00fu2pLh.png

Program daje możliwość zabezpieczenia określonych plików przed np.przypadkowym skasowaniem i dodaniem do listy:

A8H_YnNN-7mg.png

Mamy w trayu mamy podgląd na aktualny stan temperatur:

H9BmxzhAkPzn.png

To tylko mała część funkcji, a program wydaje się naprawdę godzien dalszego sprawdzenia.
Śmieci znalazł mniej więcej tyle ile Wise Care 365, ale ma więcej narzędzi, m.in. to:

KZovx94aZM6B.png

ale to można chyba potraktować jak kwiatek do kożucha. :)

Rycho

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
5075
Zainstalowałem ten program, ale w ustawieniu, by nie pracował w tle, a tylko wtedy gdy go włącze.

Potwierdzam wypowiedź poprzednika. Program wyłapał też u mnie pozostałości po odinstalowanym programie. Wcześniej nie poradziły sobie z tym inne programy tego typu.

Czas skanowania plików w tym programie jest szybszy niż w programie Adwancet System Care Pro 7.4 i
Fix - It Utilities ale wolniejszy od Wise Care 365 czy Glary Utilities 5.10

Reasumując: Program ciekawy tylko szkoda że nie ma Polskiej wersji językowej.

Manila

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
58
Rycho napisał:
Reasumując: Program ciekawy tylko szkoda że nie ma Polskiej wersji językowej.

No właśnie, i dlatego dopóki polski pakiet nie znajdzie się w tym towarzystwie :

mB9y6mo7JBuE.png

to program - mimo, że ciekawy -będzie dalej u nas raczej anonimowy.

Kerish Doctor ma ciekawy moduł, o którym wcześniej nie wspomniałem:

YnaehHvZ2tqA.png

Nie jest to co prawda tak rozbudowany Network Activity jak w SpyShelter Firewall, ale dowiedzieć się o czymś upierdliwym można i to zablokować.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29868
Miasto
Trololololo
kubus napisał:

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
Czyżby z tym programem Kerish-Doctor nie tak , miałem go zainstalować ale zrezygnowałem

ten artykuł można sobie w buty wsadzić, swoją drogą to ten program który ma usunąć Kerish Doctor to właśnie syf jakiś jest i może namieszać w kompie bo tak czytam, czytam i podmienia stronę startową, jakieś reklamy wyświetla i takie tam.

Manila

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
58
O YAC to już dawno czytałem i wyszło na to, że to jakieś g...o jest.

wlodeusz

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
7
Miasto
Warmia i Mazury
:p Nie instalujesz, żałuj!. To dobry, rzetelnie czyszczący i optymalizujący program. Bez fajerwerków, ale z kilkoma plusami. Czyści dużo dokładniej niż Tune Up, Glary Util. IO Bit czy Wise 360. Można go bez problemu usunąć Revo Uninst. Pro, bez śladu. Sprawdzałem, bo korzystam z funkcji XPress Recovery, która przywraca mi komputer w ciągu minut, do stanu po stawianiu systemu i czystej instalacji programów. Oxygen Thief ma stuprocentową rację. Artykulik potłuc o dupinę, bo to wściekłość pozostawionej w tyle konkurencji!. Zdrowia i rozsądku.....

mavio

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
11
czy może ktoś podesłać bezpośredniego linka do w/w programu(z promocji), bo nie mogę pobrać go z tej strony, na której jest promocja

Do góry